neska. 3 198 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: Nessia Powód rezygnacji: Opiekun serwera był w sumie ostatnią funkcją, którą chciałam pełnić na tej sieci. Po przerwie wróciłam i dostałam to miejsce, w trakcie zauważając, że nie mam już takiego zapału jak kiedyś. Może się wypaliłam, albo po prostu już z tego wyrosłam. Mam też trochę problemów osobistych i teraz wolałabym się tym zająć. Nie zamierzam dalej zajmować miejsca na stanowisku, na którym się nie sprawdzam. Dziękuję za danie szansy na jakiekolwiek wykazanie się. Prawda jest też taka, że mam mniej czasu, który mogłabym poświęcić serwerowi. Mam nadzieję, że znajdzie się bardziej kompetentna osoba, która zajmie moje miejsce. Powodzenia. Cos od siebie: Rezygnuję z opiekuna oraz z admina na ODD2. Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Nessia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Dziękuje bardzo za wkład włożony w serwer! Ranga zabrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi