Romus 5 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 1. Nick: Romus 2. Imię: Michał 3. Wiek: 14 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/738931 8. Parę słów o sobie **: Imię Michał lat 14 chodzę do gimnazjum interesuje się różnymi sportami oraz grami komputerowymi w które poświęcam dużo czasu lubię gofry i herbatke lubię spędzać czas z przyjaciółmi i z rodziną Żartowałem z tym ostatnim ;DD 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Denerwuje mnie gdy jakaś osoba nadużywa mikrofonu lub inny gracz gre z wspomagaczami gra i utrudnia gre innym. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:125943187 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1h-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15-21 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 2-3 Lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Jestem na nie: -wiek, kilkukrotnie byłeś gagowany/mutowany za spam lub kulturę, pomijając wypisywanie na czacie komend typu !k**as itd. - brak doświadczenia - sb ( skąd 6/10 skoro nie posiadałeś wcześniej admina) - gameme, spora część to 10-30 minut przegrane na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Aaaaaaa już wiem czemu odrzuciłam poprzednie. Przyjmuję adminów tylko powyżej 18, no czasami 17, ale to już serio rzadkie sytuacje, że ktoś ma mniej. Trzeba być ogarniętym, a nie tylko być na serwerze i gadać. O zachowaniu nie wspomnę, jesteś trochę natrętny. Opanuj się, to może pomyślę. Jednak wątpię. Odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi