Peter 399 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziękuje wszystkim za pytanka! Za poświęcenie czasu na ich napisanie i mam nadzieję, że odpowiedzi Was usatysfakcjonują! A ja nominuje kasztanka co się zowie @Wercia. @Frostuuu [P] Ile masz lat? [O] 17 [P] Jak masz na imię? [O] Piotr [P] Długo jesteś na tej sieci? [O] 3 lata [P] Masz dziewczynę? [O] Tak [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, młodszy brat [P] Gdzie mieszkasz? [O] Warszawa [P] Twoja ulubiona gra? [O] Jakoś ulubionej nie mam, ale chyba pubg [P] Twoja ulubiona pora roku? [O] Wiosna [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? [O] Undisputed (Yuri Boyka) [P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Muay thai i kickboxing [P] Ulubione zwierzątko? [O] Pieseł [P] Jesteś prawiczkiem? [O] Lmao w sumie mam 17 lat i mało to kogo obchodzi, ale nie [P] Jak trafiłeś na tą sieć? [O] Szukałem dobrego serwera jb csgo i wpadłem tak [P] Kogo z tej sieci najlepiej znasz? [O] @WujoS jest mi najbardziej znany! Widziałem się z nim i pogadałem dużo [P] Na jakich serverach tej sieci grasz? [O] Teraz tylko mirek. Ogólnie to lubię jeszcze grać na jb w końcu tam najdłużej przegrałem! [P] Majonez czy ketchup? [O] Ketchup [P] Pizza czy kebab? [O] Kebab [P] Telefon czy komputer? [O] Komputer [P] Cs 1.6 czy CS GO? [O] Go [P] Wpływ faz księżyca na mocz bydła rogatego? [O] źle działa XD @|Mort| [P] Cola czy pepsi? [O] Cola [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Tak jak wyżej, muay thai i kickboxing [P] Jak długo grasz w cs'a? [O] 5 latek [P] Jak to się stało, że się tu znalazłeś? ( na cs-classic) [O] Ziomek pokazał mi coś takiego jak jb. Znalazłem nasz najlepszy serwer i tak zostałem [P] Liceum czy technikum? (jaki kierunek) [O] Technikum Ekonomiczne [P] Czytasz książki? [O] Czasem [P] Film czy serial? [O] Film [P] Film czy książka? [O] Film bo lubie widzieć co się dzieje! [P] Jaki typ gier lubisz najbardziej? [O] Fps, rpg [P] ulubione danie? [O] Ostatnio to chyba makaron z kurczakiem i brokułami w sosie beszamelowym XD @Wercia. [P] Hejcia Piotruś! [O] No siema Wariatko! XD [P] Jak tam życie? [O] a dobrze wszystko [P] A zdrówko? Jest okiś? [O] jak najbardziej! [P] Go trip Wawa, okej? [O] Luźno!!! wbijaj [P] A Ty go trip Katowice? [O] No jakoś niedługo chce! [P] Jak szkółka? [O] Najlepsza! Trudno, ale lajtowo daje rade XD [P] Zdasz? [O] Bez przypału! [P] Na pewno? [O] Najaak [P] Chciałbyś się napić ze mną napojów z procentami? [O] Taaaak [P] Piewerko czy Czysta? [O] Ostatnio piwerko, ale tak ogólnie to whiskyy!!! @Huczin wie co dobre [P] Nie pal więcej tego gówna, okej? [O] nie wiem o co chodzi lol XD [P] Pamiętasz ile sie znamy? [O] 2 latka niedługo pyknie kochaniutka [P] Dzisiaj tylko tańcz, tańcz, tańcz, tańcz, tańcz? [O] Pij pij pij raczej!!! [P] Patrząc sobie w twarz, twarz, twarz, twarz, twarz? [O] O tak! [P] Lubisz duże zadki? [O] No a jak moge nie lubic awww [P] Lubisz plaże, palmy? [O] Najbardziej! [P] Lubisz ze mną tańczyć? [O] nie tańczyłem jeszcze, ale dawaj XD! [P] Lubisz mnie w sypialni? [O] Kurde nie wiem haha Chyba dziewczyna nie była by zadowolona XD [P] Lubisz patrzyć w gwiazdy? [O] Kocham na fazie [P] Lubisz tracić hajsy? [O] Tak i to na dużo rzeczy, ale potem tego żałuje ;v [P] Lubisz pić szampana? [O] w sylwka tak [P] A lubisz, gdy jestem pijana? [O] Tak bo jest zabawnie XDDD [P] Ulubiona nuta PlanBe? [O] Tinder i oldschool ! [P] WIESZ, ŻE KOCHAM JAK MI ŚPIEWASZ?:( [O] Wiem! Dlatego lubie to robic [P] Skarbie, myślisz że mnie kochasz? [O] Najpierw zobacz skąd Cię znam [P] Wiesz, że Cię kocham? [O] Wiadomka [P] Mocno, tak? [O] Łooo nie wiem poka XD [P] Send suta, ok? [O] My wysyłaliśmy pora na Ciebie XDD [P] Lubisz pierożki? [O] Tak [P] ONLY RUSKIE. ZAPAMIĘTAJ OKEJ? [O] NO NIE MA INNEJ OPCJI LOL [P] Co cenisz w ludziach? [O] Szczerość i bycie sobą. [P] A co Cie w nich odpycha? [O] Jak są dwulicowi. [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? [O] Spróbuję: alkoholik najlepszy wariat na świecie [P] A siebie opiszesz w 5 słowach? [O] Nie lubie oceniać siebie, inni raczej wiedzą jaki jestem i ta opinia w gronie znajomych jest taka sama [P] Jedziemy na koncert Planusia? [O] Na ten co ma być teraz to ide! [P] Ulubiony kolor? [O] Chyba czarny [P] Ulubiony napój? [O] Multiwitamina XDD [P] Ulubiony napój alkoholowy? [O] Miodowy Jacek ostatnio dobrze z colą cherry smakuje [P] Ulubione danie? [O] Pisałem już wyżej !!!! [P] Masz jakieś fetysze? [O] Tak i to sporo xD [P] Podzielisz się nimi? [O] Mogę Ci powiedzieć! [P] Od kiedy słuchasz PlanBe? [O] Od nutki hollywood albo freestyle nie pamiętam w sumie [P] Jak Go znalazłeś? [O] Tych najlepszych nie jest trudno znaleźć haha [P] Podoba Ci się jego płyta? [O] Tak! Właśnie słucham! Lubię [P] Masz? [O] nieee [P] Jeśli nie masz, to chcesz? [O] raczej nieeee [P] Masz jakiegoś idola? [O] Tak moim idolem był zawsze Marek Piotrowski i jest nadal. [P] Kim chciałeś zostać, jak byłeś mały? [O] Chciałem zostać milionerem ! [P] Masz plany na przyszłość? [O] Tak i to dosyć obszerne [P] Gdzie widzisz, siebie za 10 lat? [O] Imo w banku [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? [O] Z wieloma osobami! [P] Spotkałeś kogoś już z forum? [O] Tak [P] Kogo? [O] Wujoska i Mikołaja [P] A kogo chciałbyś spotkać? [O] Ciebie, Krystiana, Magdę, Patrycję, Kasię, Prida, Neffka i całą naszą grupę z msg [P] Dlaczego? [O] Bo z Wami najlepiej mi się gada [P] Wkurzam Cię czasami? [O] Nieee a nawet jeśli to jestem osobą, która umie wybaczać c; [P] Czym, jeśli tak? [O] JAK MI GADASZ, ŻE JESTEM UPALONY A NIE JESTEM OMG [P] Też uważasz, że jestem atencjuszką? [O] nieeeee [P] Ulaną? [O] gdzie tam ulana XDD TO OD WÓDKI @Depresja na zawsze [P] Dlaczego jestem menelem? [O] BO LUBIE XDD [P] Jaki jest twój ulubiony klub piłkarski i dlaczego jest to Legia? [O] Bo czarna L w kółeczku się mieni to jest Legii święty znak! [P] Kiedy wrócimy do mute'owania mnie? [O] Mam zamiar wrócić na jb i to będzie duży powrót! [P] Jaka jest twoja ulubiona potrawa i dlaczego jest to kebab? [O] Bo kebaba lubie XDD najlepszy na gastro gościu [P] Dlaczego tyle pijesz? [O] Nie pije dużo [P] Myślisz czasami? [O] o Tobie zawsze pedrylu XDD [P] Jestem największym pajacem na tej sieci? [O] No innej opcji nie ma rudzielcu XDD [P] Jak bardzo cię wkurzam? [O] Tak, że bym Ci te rude włosy powyrywał menelu XD [P] Wrócisz kiedyś na jb? [O] Tak i zamierzam grać długo @eqk No czesc piterr [O] Elko kiedy przejdziesz mutacje [O] nie wiem chciałbym w końcu grr dlaczego uzywasz modulatora [O] bo pijany jestem XD wolisz twarde narkotyki czy ofensywny zastrzyk w zylke [O] Czasem lubie wstrzykiwać sobie domestos w oko a co? [P]grasz cos tam w pilke? [O] no tyram czasami z ziomkami [P]albo jakis inny sport uprawiasz [O] Muay thai i kickboxing [P]kibicujesz jakies druzynie? [O] najbardziej ostatnio juve i rm na zawsze [P]ogl czasem premier league? [O] tak [P]ile ty masz lat wgl ulancu [O] 17 [P]pls powiedz ze nie wrocisz na jb bo wtedy nie bede zabrudzal swojego umyslu mysla zeby czasem pograc na tym "serwerze" O] Wracam eqk wracam maluszku [P]masz jakas loszkee? [O] tak [P]albo chlopakaaaa [O] no Ciebie przecież XD [P]czm jestes alkoholik i menel [O] Wujos mnie nauczył XD [P]zagrasz mi na flecie? [O] ta i na harmonijce mogę jeszcze xD! Edytowane 8 Sierpnia 2020 przez Peter 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @Peter Pytania i odpowiedzi od Frostu i Sharda są takie same 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 (edytowane) GDYBY NIE MOJA POMOC Z SPOILERAMI, WYGLĄDAŁOBY TO BRZYDKO... OCZEKUJE CZEGOŚ ZA TO! BUŹKA BEJBE Edytowane 22 Kwietnia 2018 przez Wercia. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 noi git elo dobrze było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huczin 301 Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Whisky = napój Bogów, trunek dla dżentelmenòw <3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Ja już nie taki mały XDD dzieki meneluuu za odp<3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 +1 za spoilery 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi