Yaahuuu 70 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 1. Twój Nick ; SharM #TJL 2. Kto zawinił? (admin/gracz); gracz 3. Nick oskarżonego; Lush 4. Steam_ID oskarżonego; (nie miałem czasu sprawdzić bo musialem się uczyć, napisze w komentarzu jak wejdę na serva) 5. Data i godzina zdarzenia; data - 21.04.2018 godz- około 21 6. Mapa; cs_sauna_go 7. Opis sytuacji ; gracz Lush wyzywa mnie (mianowicie od rodziny itp ) przez to że gram nihlathakiem i go ciągle zabijam, przez co ponosi go (zawsze) i zaczyna wyzywać 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie); https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1367129914 - link do ss'a, świadkowie; mrHuskyy i Ciapaty!#2 (ich też wyzywa bo mają nihlathaka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Co tutaj jest niby obraźliwego zwykłe pytanie.Ty wczesniej napisales cos w stylu że ktoś gra andarieliem i uzywa kulki by zabić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 niedojebany to nie jest normalne słowo, a wulgaryzm, a więc podchodzi pod regulamin, lecz pisałeś o innych jego wyzwiskach, których na SS nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 W dniu 25.04.2018 o 18:56, Lush napisał: Co tutaj jest niby obraźliwego zwykłe pytanie.Ty wczesniej napisales cos w stylu że ktoś gra andarieliem i uzywa kulki by zabić... Ty serio udajesz ciaparitta? Wbijam na serva to ty mowisz ''kurwa ten zjebany sharm bez skila wbil'' niemam wtedy czasu nagrac demka.Napisalem swiadkow bo oni tez grają nihlathakami.Ja cie wyzywam ? Ty się lepiej zastanow... Mowie ci tylko ''ogarnij sie bo zaraz pisze skarge a ty mowisz ze masz na to za przeproszeniem wyjebane, mowisz ze masz na adminow wywalone i ze moim rodzicom pękla gumka? (Nwm moze twoim tak się stało dlatego szukasz swoich) Masz glos na 17-18latka a zachowujesz się jak 7-8latek... BDW demo się ostatnio ze mnie smial bo gra demonologiem na 40lvl i zabija na hita z pompy.A ty się nadal czepiasz ale nie oto ze gram nihlathakiem tylko dlatego ze chcesz sie wyxyć na młodszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 To nie temat do rozmów. Prosiłem o resztę ss'ow potwierdzających to co pisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) 9 godzin temu, -_- napisał: To nie temat do rozmów. Prosiłem o resztę ss'ow potwierdzających to co pisałeś Ze moich? Ja ci wyslalem linka.A on mowi to odrazu jak wejde na serva i niema adminow, wtedy niemam jak zrobic ss'ow ani demek, bo zanim mnie wyzwie to na demku nic niema(nie zdąrze) Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez SharMx1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 No tak, ale na tym ss za wiele nie ma. Za takie słowo to ja mogę dać bana na max 30 minut, bo czemu więcej? Co innego jakbyś podał resztę dowodów. Jeżeli miałbym dowody, które przedstawiają to co napisałeś, to ban byłby o wiele dłuższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lush 1 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 W dniu 28.04.2018 o 22:58, SharMx1337 napisał: Ze moich? Ja ci wyslalem linka.A on mowi to odrazu jak wejde na serva i niema adminow, wtedy niemam jak zrobic ss'ow ani demek, bo zanim mnie wyzwie to na demku nic niema(nie zdąrze) Idź się popłacz i oczerniaj kogoś gdzie indziej .Bez dowodów, z ciągłym bekiem i pretensjami pokazujesz właśnie ile masz iq/lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi