s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Nick: WerciaPowód rezygnacji: W sumie, od zawsze chciałam mieć funkcje Opiekuna Serwera, tym bardziej na serwerze, na którym gram dość długo. Lecz z braku czasu, zbyt wielkich problemów zdrowotnych jak i prywatnych, nie znajduję czasu na ogarnienie spraw z serwerem. Przez pewien czas nie mam już chęci przez natłok innych rzeczy, mimo wszystko starałam się COŚ robić, ale nie daję/dałam rady. Z tego miejsca oczywiście przepraszam wszystkich adminów jak i Karola, za to że nie potrafiłam połączyć wszystkiego w całość, czego oczywiście żałuje. Mam nadzieję, że osoba/osoby, które będą na moim miejscu, zrobią wszystko aby, DD2 stało jak najdłużej z 3 serwerów na 1.6! Dziękuję za danie szansy na jakiekolwiek wykazanie się. Oczywiście, życzę przyszłym opiekunom powodzenia. Cos od siebie: Rezygnuje z Opiekuna i admina na DD2. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Wercia. Literówka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Dziękuje za wkład włożony w serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi