s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) Na początku chciałabym podziękować każdej osobie, która poświeciła chociaż odrobinkę czasu na napisanie pytań! Od razu mówię, proszę aby podejść do niektórych odpowiedzi z dystansem. Kocham Was, buziaczki! Poświęciłam na te odpowiedzi ponad 3 godziny i 18 minut, DOCENIĆ TO PROSZĘ! Nominuje takiego gamonia @Aven Pytania od Kvasek [P] Hej co tam? [O] Hejka! Bez zmian c: [P] Ile masz lat? [O] 28 lipca styknie mi 19 na karku ah :/[P] Długo jesteś na sieci? [O] 9 czerwca będą 2 latka ^^ [P] Ulubiona gra? [O[ W sumie, nie mam ulubionej, lubię każdą gierką ;d [P] Ulubiony film? [O] "Linia Życia"[P] Ulubiona pora roku? [O] LATOOOOO! [P] Opiszesz siebie w 3 slowach? [O] Hmm, trudno mi tak, ale się postaram. Leniwa, pomocna i wstydliwa[P] Kogo najbardziej znasz z tej sieci? [O] Najbardziej? Myślę, ze @BorixxX[P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? [O] Każdą osobę, z którym mam mega kontakt i rozmawiam z nimi codziennie[P] Kogo najbardziej kochasz z sieci? [O] KAŻDEGO KOGO SZANUJE![P] Cola czy Pepsi? [O] Nie lubie tego i tego, ale jak mam wybierać to Cola[P] Czego sie wstydzisz? [O] Całej siebie[P] Jak nie powiesz tu to na pw? [O] ^[P] Masz jakis fetysz? [O] Lubię gryźć [P] Jak znalazlas sie na cs classic?[O] Poprzez serwer DD2[P] Czemu ulana? [O] Gruba=ulana[P] Z kim mieszkasz? [O] Z moją kochaną mamusią Gosieńką i pieskiem[P] Lubisz mnie chociaz troche? [O] Bardzo mocno! <3 [P] Ulubione danie? [O] Spaghetti! [P] Kiedy sie spotkamy? [O] Jak będzie odpwiedni moment i czas ;d [P] Ulubione piwo? [O] ONLY LESZEK I WARECZKA! Pytania od Frotsuuu [P] Masz chłopaka hehe? [O] Nie[P] Masz rodzeństwo? [O] Mam[P] Gdzie mieszkasz? [O] Śląsk, Mysłowice[P] Jaki jest Twój ulubiony sport? [O] Siatkówka moja miłość od małego[P] Ulubione zwierzątko? [O] Psiakiiiiii [P] Jesteś dziewicą xDDD? [O] Tak[P] Na jakich serverach tej sieci grasz? [O] Jeżeli chodzi o 1.6 to DD2, w GO to FFA i Arenki[P] Majonez czy ketchup? [O] Nic[P] Pizza czy kebab? [O] Pizza[P] Telefon czy komputer? [O] Telefon[P] Cs 1.6 czy CS GO? [O] Coraz bardziej CS:GO[P] Wpływ faz księżyca na mocz bydła rogatego? [O] Ulany jesteś[P] Liceum czy technikum? (jaki kierunek) [O] Uczeszczałam do Technikum o profilu Ekonomista[P] Kim chciałaś zostać, jak byłaś mała? [O] Chirurgiem[P] Kto jest największym pajacem na sieci? [O] Meduza lol[P] Będzie rekrutacja na zastępce odd2? [O] A mnie się nie pytaj [P] Jak myślisz, kto nim zostanie? [O] Nie wiem [P] Czy będę kiedyś adminem na odd2? xD [O] SKĄD MAM WIEDZIEC?[P] Kolor włosów? XD [O[ Ciemna blond[P] Kolor oczu? [O] Niebieskie [P] Jaki jest twój idealny typ faceta? [O] Najważniejsze, aby był pomocny, wierny, miły i szczery [P] Umiesz grać na flecie? [O] Umiem, chcesz posłuchać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Jak myślisz kiedy umrzesz? [O] Nie myślę o tym[P] Boisz się śmierci? [O] Bardzo[P] Wierzysz w Boga? [O] Wierzę[P] ILE WAŻYSZ XDDD? [O] +200[P] Jakie masz zainteresowania? [O] Grafika, moda, gotowanie, wizażystwo, fotografia, sport-> takie najbardziej [P] Idziemy na pierożki? [O] Mmm,pewnie [P] Jak samopoczucie? [O] Bywało lepiej [P] Co najczęściej pijesz? [O] Soczki [P] Jaki jest sens życia? [O] Nie ma sensu [P] Twoja ulubiona emotka? [O] [P] Opiszesz mnie w 3 słowach? [O] Głupi, szalony i zabawny [P] Czemu mówią że jesteś "ulaną atencjuszką"? [O] Pewna osoba X tak mnie opisała na czatboxie i tak to się wzięło, pozdrawiam tą osobę środkowym paluszkiem, buźka [P] Czy wiesz że twoje grafiki są zajebiste? [O] Teraz już wiem [P] Jesteś feministką? [O] Pominę te pytanie. [P] Kto z sieci Cię najbardziej denerwuje? [O] Znajdzię się kilka osób [P] Wybaczysz mi za dużą ilość pytań? [O] Nie ma co wybaczać, kocham odpowiadać na pytania [P] Czemu? [O] Bo jestem milutka i kochana, kc Pytania od Gokuś [P] Jak nazywa się twój pies? [O[ Tequila[P] Czy paliłaś kiedyś blanta? [O] Nie [P] Jakie jest twoje najbardziej przypałowe wspomniane? [O] Chyba to, że upiłam się przed 12 popołudniu i tańczyłam w parku przed ludźmi i starszymi babciami lol [P] Byłaś kiedyś zatrzymana przez policję jak tak to za co? [O] Byłam nawalona w parku i klęczałam przed policjanetm aby mi nie wypisał mandatu[P] Ulubiony Film? [P] Wyzej jest[P] Ulubiony kawałek muzyczny? [O] Wszystkie od Planusia![P] Czego nie nawidzisz w ludziach! [O] Kłamstwa, dwulicości [P] Czy spiałaś się kiedyś do nieprzytomności? [O] Nieeee, wiem kiedy powiedzieć STOP[P] Najlepsze wspomnienie z dzieciństwa? [O] Nie mam[P] Kogo najbardziej lubisz na forum? [O] Wyżej wypisałam[P] Na kim ci najbardziej zależy? [O] Na mamie, rodzeństwie, przyjaciółce i na szcześciu moich znajomych[P] Twoje największe Marzenie? [O] Wyzdrowieć [P] Masz chłopaka? [O] Nie [P] Ulubiona marka samochodu? [O] Peugeot i Audi[P] Jaki server uważasz za najlepszy na forum? [O] W sumie nie wiem, chyba Mirage, NDM i FFA[P] Kim dla cb jestem? [O] Kolegą[P] Czy nie uważasz że Karol robi najlepsza robotę? [O] No no, stara się chłopak [P] Czy wiesz że wymyślanie pytań dla cb jest trudne bo już prawie wszystko o tobie wiem? [O] Łatwo [P] Ulubiona pozycja seksualna? [O] 68, sama wymyśliłam [P] Jesteśmy ulanymi atencujeszami? [O] Jestem jedyną ulaną atencujszka na forum. [P] Meduza to ziomal? [O] Nie [P] Ulubiony Kraj? [O] nie mam Pytania od eqk [P] czesc [O] hejkaaa[P] czm w 1 "[P]" dałem "[P]" skoro to nie jest pytanie? [O] Kurczaczki, nie wiem [P] masz racje, jak dobrze mnie znasz [O] Wiem bejbe! [P] czm znow to zrobilem? [O] Bo jesteś głuptas [P] ile pijesz alkoholiczko menelico marlenko? [O] JAK JA NIE WIEM CO TO ALKOHOL [P] masz boya czy pozostajesz mi wierna? [O] Nie mam boya, będę wierna do końca życia[P] kiedy przyjedziesz do zako? [O] Postaram się jak najszybciej![P] oprowadziłbym cie po antalowce gdzie ogniska z alkoholikami z liceum sb robię [O] Uuuuu, a co tam będziemy robić? [P] ale ja nie pije bo młody jestem, wierzysz mi prawda? [O] Wierzę[P] ewentualnie soczek [O] Tylko marchewkowy! [P] a ty pewnie bys wbiła się z twardymi narkotykami, c'nie? [O] Nigdy! [P] lubisz bigos? [O] Nienawidzę [P] jakie pierogi kochasz tak bardzo jak mnie [O] Ruskie!!!!! [P] wiem ze z miesem [O] Fujjjjj [P] albo ruskie [O] Moja miłośc[P] yeabac ruskie, nie pomagajmy wrogiej gospodarce [O] WYRAŻAJ SIĘ GÓWNIARZU! [P] zamiast pytania pisze ci wypracowanie, nie przeszkadza ci to? xDDD [O] Nie lol[P] dawaj w pilke pogramy [O] Chętnie[P] na ile lat wygladam :-> [O] Z 16 [P] czm nie umiem grac w cs 1.6? [O] Bo miałeś słabego nauczyciela [P] ściągniesz fortnite ? [O] Jak będzie nowy komp to tak[P] jakie masz hobby? [O] Wyżej napisałam [P] meczysz kryche? [O] NOPE [P] wciągasz kryski? [O] Boli Cię coś?[P] mom godoc gwara kie cie zobace na timspiku? [O] Jaaa, musisz! [P] ugniatalas kiedys kapuste? [O] Codziennie [P] lubisz winko ? ;3 [O] KOCHAM! [P] sry ze huiowe pytania ale nie mam pomyslu xDDD [O] i tak Cie kocham [P] wiem ze mialo byc ich 100 ale ni hóia nie wymysle [O] Dziękuje i tak! <3 [P] kuzwa to nawet pytania nie sa [O] Nie marudź młody [P] bede konczyl, buziaki papapapapap [O] Buziaczki Pytania od Huczin [P] Czemu twoja mama pozwola Tobie wołać do siebie po imieniu? [O[ Bo moja mama jest typową wyluzowaną kobietką i pozwala mi na takie coś[P] Nie uważasz, że trochę to dziwne? [O] Yyyyy, nie[P] Psy czy koty? [O] Psy[P] Dlaczego? [O] Od dzieciństwa zawsze miałam pieski, i sądzę, że psy są jednak wierniejsze niż koty [P] Ile masz wzrostu? [O] 165, karzełek ze mnie [P] Dokąd Tobie sięga Miś Konrada? [O] Do pasa/okolice brzucha[P] Czemu hańbisz tego misia wykorzystując go jako grzejnik stóp? [O] Nie prawda!!!![P] Wiesz, że Konrad zamontował w nim ukrytą kamerkę? [O] Wiem, i czasami w nocy rozmawiam z Konradem[P] Wiedząc teraz o tym, dalej będziesz kładła misia w swoje nogi? [O] Kładę Go między nogi, ups [P] W skali od 1 do 10, która jest godzina? [O] Moja ostatnia[P] Zaciągnęłaś kiedyś buszka? [O] Nie[P] Chcesz pomagać ludziom, nie otrzymując żadnej korzyści? [O] Zawsze pomagam ludziom, i nic za to nie dostaje, przyzwyczaiłam sie do tego.[P] Nawet nie zyskując wdzięczności z ich strony? [O] Zazwyczaj nawet nie dostaje prostego słowa "dziękuje"[P] Jeśli miałabyś do wyboru uratowanie dzieci przed śmiercią z pragnienia, a wypiciem 1L wódki ze znajomymi, to wolałabyś Żołądkową Gorzką czy Soplicę?[O] ONLY ŻUBRÓWKA! [P] Dlaczego tak ciężko Ci załatwić nocleg na IEMa? [O] BYŁAM POD PRESJĄ, ATAKOWALIŚCIE MNIE! [P] Co z malinowym pokojem? [O] Dalej aktualny [P] Czego/Kogo nienawidzisz? [O] Nienawidzę kłamstwa [P] Dlaczego Ciebie nie bawi czarny humor? [O] Bawi mnie, lecz nie wszystko [P] Czy moje towarzystwo jest dla Ciebie męczące i jak bardzo? [O] Wgl nie jest męczące [P] Co powinienem w sobie zmienić? [O] W sumie, chyba nic, no może mniej mnie denerwuj i będzie git Pytania od K3ndinh0 [P] Ulubiona firma?[O] Nie posiadam[P] Ulubiony telefon?[O] Samsung Galaxy S6, mam i polecam![P] Ulubiona rasa?[O] Golden retriever i Mops[P] Laptop czy stacjonarna?[O] Stacjonarna [P] Hard rock czy reggie?[O] Nic[P] Messi czy Ronaldo?[O] Żaden[P] Technikum czy Zawodówka czy Liceum?[O] To zależy od osoby i od tego, czy chce iść szybko do pracy, czy jednak chce dalej sie uczyć[P] Horror czy Thriller?[O] Horror[P] Biedronka czy Lidl?[O] Biedra[P] Izak czy Rojo?[O] Izak[P] Winterfresh czy Orbit?[O] Orbit[P] Chłopiec czy dziewczynka?[O] Płeć nie ma znaczenia, najważniejsze aby było zdrowe [P] Plecak czy torba?[O] Plecak[P] 4tnite czy PUBG?[O] Nie grałam w żadną z tych gierek, więc trudno mi się wypowiedzieć [P] Ulubiony napój energetyczny?[O] Nie piję [P] Ulubiona gra na telefon?[O] The Sims[P] Nauki ścisłe czy nauki języczce?[O] Ścisłe [P] Niemiecki czy Rosyjski?[O] Niemiecki[P] Coca Cola czy Pepsi?[O] Cola[P] Mieszkać na wsi czy w dużym mieście?[O] Duże miasto[P] Gdzie byś pojechała? Najgorętsze państwa świata czy najzimniejsze państwo świata?[O] Nie wiem, tam i tam byłoby mi zimno lol [P] Napoje mleczne czy batony mleczne?[O] Batony [P] Rock Polo czy Disco Polo?[O] DISCO POLO!!![P] Minigun czy P90?[O] P90[P] Czapka z daszkiem czy bez daszka?[O] Czapka z daszkiem [P] Marvel czy DC?[O] Marvel[P] Autobus czy Tramwaj?[O] To i to[P] Popek czy Paluch?[O] Paluch [P] Batman czy Joker?[O] BATMAN! @Moto Moto wiesz o co kaman? haha[P] Żel w płynie czy w kostce?[O] Żel w płynie [P] Woda źródlana czy woda z kranu?[O] Woda źródlana[P] Głośniki czy słuchawki?[O] Słuchawki [P] Chipsy czy nachos czy chrupki?[O] Chrupki[P] Komentowanie meczu czy branie w nim udziału?[O] Komentowanie meczu[P] Wymarzony zawód?[O] Wizażystka/fotograf[P] Szczoteczka elektryczna czy zwykła?[O] Zwykła[P] FIFA czy PES?[O] Fifa![P] Mieszkać w domku jednorodzinnym czy w bloku?[O] W domku [P] Xbox czy PlayStation?[O] PS[P] Jakbyś była zwierzakiem, to jak byś się nazwała?[O] Tina lol [P] Mąż z forsą ale brzydki czy mąż bez forsy ale przystojny i umięśniony?[O] Pieniądze szczęścia nie daję więc, mąż bez forsy ale przystojny i umięśniony[P] Wiesz, że na tym etapie kończą mi się pomysły ? (XD)[O] Domyślam się [P] Bieszczady czy Tatry?[O] Nigdy nie byłam w górach, więc nie wiem [P] Zamieszkałabyś w KRLD (Korea Północna)?[O] Nie [P] Ulubiony kabaret?[O] Nie mam[P] Ulubiony sketch kabaretowy?[O] Nie mam[P] Cropp czy House?[O] Oba kocham [P] Ulubiony Fast Food?[O] Fryteczki i kebab [P] Co byś chciała zwiedzić na starość?[O] Paryż [P] Chodzisz na siłownię?[O] Chodziłam, ale musiałam przestać:( [P] Lubisz mnie?[O] Rozmawiałam z Tobą raz, pisałam kilka razy, wydajesz się być okej, więc tak [P] Jaki język obcy chciałabyś się uczyć?[O] Włoski [P] Przespałabyś się w lesie samobójców?[O] Z kimś może i tak[P] Podasz rozmiar stanika?[O] W90[P] Czy uczestniczyłabyś w imprezie gdzie każda osoba byłaby naga nad wielkim basenie w Hiszpanii?[O] Nieee[P] Czy podniosłem ci ciśnienie tymi pytaniami?[O] Coś Ty, wcale [P] Grasz na jakimś instrumencie dentym?[O] Nie [P] Czy dla kasy byś skoczyła z samolotu?[O] Nie [P] Ulubione dzikie zwierzę?[O] Lew[P] Chciałabyś spróbować swoich sił w szermierce?[O] Nie [P] Ulubiony serial z Nickelodeon?[O] Nie oglądam[P] Oglądałaś anime? Jeśli tak to jakie?[O] Niee [P] Gdzie pracowałaś na początek albo gdzie będziesz pracować na początek? [O] Na początku pracowałam jako opiekunka do dzieci, potem u mojej mamusi lepiłam uszka mniam, a teraz niestety nie mogę pracować :/ [P] Twoje inicjały?[O] W.SZ.D ( @Son of the Scream wiesz o co chodzi prawda?)[P] Kochasz Biebera?[O] Nie [P] Słuchałaś kiedyś Bob'a Marley'a?[O] Tak[P] Styl nowoczesny czy styl klasyczny w sztuce?[O] Nowoczesny [P] Czy podasz 3 cechy jak się teraz czujesz jak musisz na to odpowiadać?[O] Zażenowanie, załamanie i smutek [P] Wolisz robić grafikę komputerową czy pisać wiersze?[O] Grafikę [P] Czy kochasz pomagać?[O] Kocham![P] Zegarek na wskazówki czy zegarek na cyfry?[O] Cyfry [P] Czy podoba Ci się moonwalk?[O] Może byc[P] Czy czytasz czasami creepypasty?[O] Nie [P] Jaki jest według ciebie najbrutalniejszy sport na świecie?[O] Boks chyba[P] Jakbyś miała zrezygnować z jakieś funkcji na tej sieci, to z jakiej?[O] Promotor chyba [P] Wierzysz w Boga?[O] Tak[P] Ulubiona gra z dzieciństwa?[O] Mario[P] Z kim byś poszła na randkę? (Osoba z tej sieci)[O] No wiadomo, że z Mikołajem [P] Joggery czy jeansy?[O] Osobiście jeansy, ale u chłopców joggery [P] Jesteś podirytowana czy smutna, że napisałem 100 pytań?[O] Bardziej smutna, ale Ci to wybaczę Pytania od Depresja na zawsze [P] Jak tam? [O] Bywało lepiej[P] Pamiętasz od kiedy się znamy? [O] W sumie, chyba za jakiś czas może roczek wyskoczy[P] Przejdę kiedyś mutacje? ;d [O] Taaaaaaak![P] Peter to menel? [O] ULANY MENEL, ALE KC GO[P] Dasz mi bana na ts'ie kiedyś? [O] Jak sobie zasłużysz to tak[P] Dobrze ci minął dzień? [O] Nie [P] Wracać tu kiedyś? [O] Jeśli chcesz, nie rób nic na siłę ;d [P] Ile lat już tworzysz grafiki? ;v [O] W sumie, w szkole byłam na profilu fotograf/grafik, wiec myślę, że długo juz[P] Dużo pijesz i dlaczego tak dużo? ;] [O] Dużo piłam/pije, dlaczego? Opijam smutki:)[P] Jeżeli będziesz grać kiedyś w Cs'a GO to na jakim serwie? [O] Obowiązkowo FFA, Arenki i pewnie Mirek[P] Co byś szybciej usunęła - konto na fb czy na forum? [O] W sumie, nie wiem, sądzę, że konto na fb bo i tak nic mnie tam nie trzyma[P] Nie smutno ci samemu jako grafik? ;c [O] NIE! Jest cudownie[P] Chcę ci odpowiadać na pytania K3ndinh0? XD [O] W sumie, tak[P] Do , którego roku życia masz zamiar zostać na sieci? [O] Nie wiem, aż poczuje, ze już koniec z grami itp [P] Chciałabyś jakieś nowe serwery Cs'a 1.6? [O] 1.6 upada, więc nie ma po co tworzyć nowych serwerów[P] Wykerujesz w monopoly jak zawsze? [O] ZAWSZE![P] Ulubiony raper? [O] PlanBe, Kuban i Smolasty! MOJA ŚWIĘTA TRÓJCA!![P] Znasz zeamsone'a? [O] Znam znam, byłam na 2 koncertach [P] Jak tak to lubisz? bo ja kocham [O] BARDZO LUBIE ^^ Pytania od Bucek [P] Ruchable? [O] Skończ 18 lat to porozmawiamy, okej?[P] Kiedy znów pośpiewamy razem? [O] Ja śpiewam tylko po alko[P] Ile w obw bicepsa? [O] Na pewno więcej od Ciebie[P] Trenujesz coś ? [o] Nie[P] Upiecz mi ciasto pliis [O] Jakie?[P] Nie chce mi się już ;-; mogę już przestać? [O] Mozesz[P] Kochasz mnie? [O] Nie wiem co to znaczy [P] GDZIE są moje SKINY ?! [O] Oddaj moje skiny... Pytania od kolano lokiec [P] Jak długo jesteś na tej sieci? [O] Prawie dwa latka[P] Jaką szkołę skończyłaś? [O] Skończyłabym zawodówkę, lecz z problemów przeniosłam sie do technikum, z którego się wypisałam z powodu zdrowia[P] Kiedy nowy komputer? [O] Oby jak najszybciej[P] Ulubiona nutka? [O] PlanBe-Lubie, Tinder Love, Freestyle i Oldschool[P] Czym się interesujesz oprócz grafiką? [O] Najbardziej to wizażystwo i gotowanie [P] Jaką gierkę najbardziej lubisz? [O] Nie mam takiej [P] Byłaś za granicą? [P] Byłam[P] Disco Polo czy Rege? [O] DISCO POLOOOOOO[P] Uprawiasz jakieś sporty? [O] Kiedys regularnie, lecz teraz nie:( [P] Masz jakieś zwierzątko? [O] Piesek[P] Ulubiony przedmiot szkolny? [O] Biologia i Geografia[P] Ulubiony serial? [O] Dr. House! Pytania od Meduza [P] Co lubisz robić? [O] Spać[P] Co najbardziej kochasz? [O] Spać[P] Kogo najbardziej kochasz?(może być też po bff) [O] Mamę i rodzeństwo [P] Co najbardziej lubisz jeść? [O] Pierogi[P] Jakie masz pasje? [O] Wyżej[P] Ćwiczysz coś? [O] Paluszki[P] Jesteś ulana? [O] Bardzo[P] Nosisz często legginsy? [O] Codziennie [P] Lubisz chodzić w dzinsach? [O] Bardzo [P] Jak pomagasz rodzicom? [O] Wspieram mamę i sprzątam mieszkanie [P] Czy ShinSSo to twój BFF? [O] Tak, kocham Go mocno [P] Czy walisz w nos? [O] Nigdy[P] Co najbardziej pragniesz? [O] Spokoju [P] Ile już robisz w grafice? [O] Nie wiem, już trochę[P] Czy chciałabyś się oddać pasji swojej w 100%? [O] Tak[P] Czy lubisz soki? [O] Lubię [P] Jaki jest twój ulubiony napój? [O] Sok wieloowocowy [P] Czego się najbardziej boisz? [O] Samotności [P] Kto według ciebie jest najlepszym śmieszkiem? [O] W sumie, każdy [P] Jakie filmy lubisz oglądać? [O] Horrory!!![P] Wolisz pić z przezroczystych szklanek czy ze porcelany? [O] Bez znaczenia [P] Jaki masz telefon? [O] Samsung Galaxy S6[P] Wymień swój sprzęt gamingowy: [O] Na razie jest malutki, ale posiadam: słuchawki Genesis HX66, myszka Genesis GX57 a w czasie dojdzie więcej [P] Czy jak używasz kompa w nocy, to se odpalasz lampke, żeby widzieć klawe? [O] Nie [P] Boisz się ciemności? [O] BardzoP] W co się najbardziej lubisz ubierać?(wszystko) [O] Zależy od mojego humoru[P] Co pijesz rano? [O] Herbatkę [P] Jak długo się malujesz? [O] Zależy od 15 minut do godziny [P] Co ci sprawia radość? [O] Szczęście innych [P] Wolisz psy czy koty? [O] Psy [P] Jakie zwierze najbardziej lubisz? [O] Nie mam takiego [P] Jakie zwierze posiadasz w domu? [O] Pieska [P] Czy chciałabyś pojeździć konno? [O] Jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)[P] Na czym jeździsz? [O] Na koniu[P] Jaki styl wolisz na forum, czarny czy biały? [O] Czarny[P] Biłaś się kiedyś z shinSSo? [O] Nie [P] Gdzie lubisz chodzić? [O] Nigdzie nie chodzę [P] Lubisz chodzić do restauracji jakiejś? [O] Tak[P] Kibicujesz jakiemuś klubowi piłarskiemu? [O] Chelsea!!! [P] Kibicujesz klubom, którzy uprawiają inny sport? [O] Nom[P] W co najbardziej lubisz grać? [O] W słoneczko[P] Dasz komuś bana na ts'ie? [O] No pewnie [P] Podobają ci się twoje prace bardzo ze zleceń, które komuś robisz? [O] No trochę[P] Czy uważasz że dobrze wyglądasz? [O] Nie [P] Co lubisz nosić? torebki czy inną tego typu rzecz? [O] Torebki i plecak [P] Jak bardzo jesteś P O T Ę Ż N A? [O] NIE MIESZCZĘ SIĘ W DRZWIACH [P] Masz jakieś praktyczne zajęcia filmowe? [O] Nie [P] Chcesz zostać aktorką w serialu lub filmie? [O] Nie[P] W skali 1/10 jak bardzo jestem nieśmieszny [O] -10[P] Masz blisko do swojej szkoły? [O] Nie uczę się [P] Czy często oglądasz memy na Facebook'u? [O] Nie [P] Jesteś pewna siebie? [O] Nie[P] Jaką wódke najbardziej lubisz pić pijoku? [O] ŻUBRÓWKA!![P] Wolisz PS4 czy XBOX'a? [O] Ps[P] Będziesz grała w God of War 4? [O] Nie wiem [P] Grasz w GTA SA? [O] Nie [P] Grasz w Mario Bros? [O] Nie [P] Grasz w jakieś strzelnianki oprócz GTA SA i Ceesika? [O] Nie [P] Lubisz czarny humor? [O] Trochę[P] Rysujesz sobie coś na rękach i nogach? [O] Nie [P] Jaki jest twój ulubiony kolor? [O] Czarny [P] Jakiej muzyki lubisz słuchać? [O] Każdej [P] Kto by chciał, żeby wrócił na forum? [O] Nie wiem[P] Pijesz kawe? [O] Nie[P] Ile siedzisz w domu? [O] Codziennie [P] Ile oglądasz youtuba? [O] Kilka razy dziennie[P] Wiesz o tym nowym regulaminie FEJSBUKA? [O] Nie [P] Szanujesz ZUCCERBERGA? [O] Nie wiem[P] Chodzisz na spacerki? [O] Czasami[P] Masz jakieś lęki? [O] Mam[P] Chcesz ze mną pograć w coś? [O] W co?[P] Biegasz? [O] Nie[P] Siedzisz czasem w siadzie skrzyżnym na swoim krześle czy fotelu przy biurku? [O] Nie mogę [P] Palisz? [O] Nie [P] Business Tour czy Monopoly? [O] To jest to samo.. BT[P] Lubisz mój ryjec ? <3 [O] Wszystko![P] Miałaś trądzik? [O] Mam[P] Jaki masz obwód w pasie? [O] +300[P] Byłaś kogoś na ślubie? [O] Tak[P] Jak myślisz, weźmiesz z kimś kiedyś ślub? [O] Na pewno [P] Wierzysz w Boga? [O] Tak[P] Dużo razy przywaliłaś w swój mały palec u nogi? [O] No [P] Ile jeszcze nie będziesz mogła chodzić? [O] Miesiąc może dwa [P] Podniosłabyś chudego kolege, który waży z -/+ 70 kg? [O] Na luzie [P] Jak bardzo lubisz się przytulać do kogoś? [O] Kocham się przytulać [P] Ile czasu leżysz w łóżku? [O] 24/7[P] Jak leżysz tylko to przysypiasz? [O] Bez znaczenia [P] Chciałabyś się z kimś położyć? [O] Może [P] Dokąd dosięgają ci włosy? [O] Prawie do tyłka [P] Czy lubisz twoje miasto? [O] Niezbyt, nie lubię być w otoczeniu ludzi [P] Czy Gokuś i inni to są fajne chopy? [O] Nie wypowiem się[P] Gotowanie czy sprzątanie? [O] Gotowanie Pytania od WhiteBlood [P] W co najbardziej lubisz grać? [O] W słoneczko hehe[P] Gdzie kupiłaś tego minionka? [O] Gosia mi kupiła! Nie wiem gdzie [P] Jak zaczęłaś karierę na CSC [O] "Kariera" hehe przez DD2[P] Jaka jest twoja orientacja seksualna? [P] Hetero[P] Umiesz obliczyć delte nilu? [O] ne[P] Jaki jesteś znak zodiaku? [O] Lew[P] Jaka była twoja gra dzieciństwa? [O[ Mario[P] Jaką miałaś średnią w gimnazjum? [O] Zazwyczaj 3,5/4[P] Miałaś kiedyś pasek na świadectwie? [O] Nie Edytowane 29 Kwietnia 2018 przez Wercia. 4 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Estetycznie + za spoilery 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Troche szkoda że nie lubisz mojego całego ryjca ale i tak fajnie było tyle zadać ci pytań przynajmniej sie dziku namęczyłeś <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvasek 164 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Ładne, estetyczne i miło się czyta Fajnie ze spoilery są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Szanuję za to, że chciało ci się odpisywać. 👏 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi