Zimny. 415 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 (edytowane) Dziękuje osobom, które napisały chodź jedno pytanie i proszę o podchodzenie z dystansem do odpowiedzi Luj mnie strzela i ładnych spoilerów nie będzie XD A ja nominuje @Moto Moto Pytania od DAAMIAN 1. Grasz na DeathRun CS 1.6 ? Grałem kiedyś przez krótka chwile 2. Masz prace ? Jaką ? Nie, aktualnie się ucze 3. Podoba ci się @Tymbarkowa ? Afkors xD 4. Znasz https://www.youtube.com/channel/UC3AqXmyeOPUPxDchLJ1_BpA ? Jak nie, jak tak 5. Na ile rang VIP jeszcze cie stać ? Na kilka 6. Masz kanał na yt ? Nie 7. Z czym ci się to kojarzy ? Ze śmiercią "Pytania" od MOTO MOTO [P] No elo Elo [P] Co tam A elegancko [P] Jak tam Pikobelo [P] No to elo XD No elo Pytania od Wercia. [P] Hejka Kubuś! Cześć Wercia! [P] Jak tam? A dobrze, a u Ciebie? [P] Jak zdrówko? Tez dobrze [P] Cieszysz się, ze Ciebie nominowałam? No można tak powiedzieć XD [P] Nie jesteś zły, że będzie około 100 pytań? Ani troche [P] Wiesz, że Ciebie kocham? Wim [P] A Ty mnie? Sjur [P] Dlaczego? Bo lubie XD [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? Miła, pomocna, inteligetna, pomyśłowa, pogodna [P] A siebie? Lepiej nie [P] Co cenisz w innych? Szczerość [P] A co Cię w nich odpycha? Kłamstwo/nienawiść [P] Ulubiona pora roku? Zima [P] Dlaczego @Moto Moto jest taki głupi? No bo jest p&#$^!ny [P] Kogo najbardziej lubisz z sieci? Tego na górze ^ [P] Kogo chciałbyś spotkać? Trumpa XD [P] Kogo nie lubisz/nienawidzisz? Batmana [P] Masz idola? Tak [P] Jak tak, to jakiego? Piotra "Liptona" Szymańskiego [P] Ulubiony film? Iron Man wszystkie części [P] Czego sie wstydzisz? Kilku rzeczy z przeszłości [P] Jak znalazłaś się na cs-classic? Kilka lat temu chciałem zagrać na jakimś serwerze Zm i tak znalazłem tego z Csc [P] Kolor oczu? Brąz [P] Ile masz wzrostu? Około 180cm [P] Jaki masz kolor włosów? Czarny [P] Masz może dziewczynę? Czy jesteś mi wierny? Afkors, że wierny [P] Masz jakieś zwierzątko? 4 psy [P] Lubisz czarny humor? Uwielbiam [P] Gotowanie czy sprzątanie? Gotowanie [P] A umiesz gotować wgl? Tak [P] Ugotujesz mi coś kiedyś? Zobaczymy [P] Go trip Katowice? Może kiedyś [P] Wiesz, że czekam na Ciebie prawda? Wiem [P] Czytasz książki? Bardzo rzadko [P] Film czy książka? Film [P] Z kim najbardziej dogadujesz się z sieci? @Moto Moto [P] Masz plany na przyszłość? A no jakieś posiadam [P] Też uważasz, że jestem atencjuszką? Tak [P] Ulaną? Tak [P] Wkurzam Cię czasami? Cały czas ;x [P] Czym, jeśli tak? Wszystkim [P] Jaki jest Twój ulubiony klub piłkarski? Barcelona ;x #Godrama fani Realu [P] Chciałbyś się przeprowadzić? Jak tak, to gdzie? Aktualnie jest mi tutaj dobrze, tylko net słaby ;x [P] Przyjaźń czy miłość? Zależy z jaką osobą XD [P] Dlaczego? x [P] Nie zabijesz mnie za taką ilość pytań, prawda? Niee [P] Wolałbyś, żyć w samotności czy otaczać się w samym fałszywym otoczeniu? W samotności [P] Kim chciałeś zostać, gdy byłaś mały? Kaskaderem XD [P] Zmieniłbyś coś w sobie? Jak tam, to co? Troche charakter [P] Wróciłaaaaaaam! No siema [P] Cieszysz się?! Taaa [P] Ja wiem, że tak! ❤️ ❤️ [P] Tęskniłeś za mną? Mhmmm [P] Dlaczego? Tam gdzieś wyżej powinna być odpowiedz XD [P] Cieszysz się, ze pomagam Ci w grafice? Oczywiście [P] Słabo tłumaczę prawda? Jak na Ciebie to bardzo dobrze XD [P] Zapłacisz mi za to? Może kiedyś [P] W jaki sposób? Monsterka Ci kupie [P] Ale wiesz, ze ja tylko przyjmuję zapłaty w formie naturalnej? To się chyba nie dogadamy [P] Ulubione picie? Pepsi, bo po Coli sie w głowie pi#@$@^i XD [P] Ulubione danie? Kotlet drobiowy z frytkami [P] Ulubione słodycze? Czekolada [P] Ulubiony fast food? Mega Pocket z KFC XD [P] Ulubiony kolor? Czarny [P] Masz rodzeństwo? 2 braci [P] Jak masz na drugie imię? Stasiu ;x [P] Chciałbyś coś w sobie zmienić? Wyżej [P] Jak tak, to co takiego? Wyżej [P] I dlaczego akurat to? Wyżej [P] Jakaś wyższa ranga na forum czy jednak nie? Może kiedyś [P] GO Grafik co? Raczej nieee [P] Chętnie bym chciała z Tobą współpracować, wiesz? Ciesze sie [P] Na promotorku krótko razem pracowaliśmy Niestety ;x [P] Wrócisz do mnie? Mejbi [P] Dlaczego? Nie wiem XD Edytowane 5 Maja 2018 przez Aven 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Mogłeś się bardziej postarać z odpowiedziami i te spoilery, grrrr ale i tak kc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi