Maus 833 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Nick: MausPowód rezygnacji: Jak widać moje gt jest zerowe, nie ma dużo pracy nad forum dr (Zygi sobie poradzi na spokojnie) i kończę z 1.6.Cos od siebie: Dziękuje za danie mi drugiej szansy bycia zastępcą opiekuna najlepszego serwera 1.6 w Polsce, mam nadzieję, że niczego nie zepsułem. Jeżeli będzie potrzeba pomóc, coś przetestować to można do mnie napisać na steamie, forum (wchodzę codziennie, nawyk), lub wejść na tsa gdzie zazwyczaj siedzę po kilka/kilkanaście godzin dziennie. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Dziękuje za wkład włożony w serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Maja 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi