Appl3. 86 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 1. Rodzaj grafiki :sygna 2. Kolorystyka :dowolna3. Tematyka :Dziewczyny4. Wymiary : Średnie 5. Napis : Snajper , cs-classic.pl 6. Dodatkowo :-- 1. Rodzaj grafiki : Avatar 2. Kolorystyka :dowolna3. Tematyka :Cs4. Wymiary : maxymalne na forum5. Napis :Snajper , cs-classic.pl 6. Dodatkowo :-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Jeśli coś nie jest git, pisz pw - A tak, czekam na lajka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotimPL 20 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Ja tutaj mam Sygnaturkę miałem też avek z Cs'a ale mi zaginął ^^ Sygna : Link : http://imageshack.us/a/img33/7760/snajpersygna.jpg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Do zamknięcia. Lajki oczywiście Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WykonaneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi