GANJA 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Siemano Dziś wchodze na DR a tu ban bo dostalem wczoraj jak wchodziłem [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina asd.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : -_-[AMXBans] Powod : ' PODSZYWKA '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 22007501 '[AMXBans] Twoje IP : ' 79.186.240.119 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole.Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. podszywka ??? pod kogo ? to nee bd wchodził juz na tym nicku bo grałem esl i taki nick mialem i weszlem i ban jak co to sory z góry prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 No tak, podszywka pod adminow / H@ kończy się permem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Podszywanie pod adminów jest karane permem tak jak to siwy napisał Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Ja zbanowałem, więc nie ma mowy o uBPodszyłeś się pode mnie, a podszywanie się pod admina to już ban permanentny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi