Trelic 1 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Nick:TrelicData zdarzenia :wczorajOsoba/y na którą chcesz złożyć skargę: KasiaOpis Sytuacji : Owa osoba mnie zbanowała bezpodstawnie SB (a ja tylko mówiłem co mi się stało naprawde...)Dowód : SB Ps. Naprawde jest mi smutno, że taka osoba śmieje się ze mnie na ts3 i ogl wszędzie z mojej sytuacji Edytowane 21 Maja 2018 przez Trelic 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Nie wczoraj tylko dziś. A czemu? Bo piszesz zmyślone sytuacje. Nie masz dwóch nóg i jednej ręki, a to wszystko w ciągu tygodnia. Nie interesuje mnie prywatne życie, wszystko co tu trafia, jest udostępniane z własnej woli użytkownika. Jednak to nie powinno się tu pojawić, bo jedynie prowokuje innych do wyśmiewania, bądź dalszych prowokacji i wymyślania historii. Nie śmieję, się na ts, bo tam rozmawiam tylko i wyłącznie z chłopakiem lub rzadko z jakimś adminem, nie mam czasu i chęci na zatrzymywanie się przy osobie której nie znam. 8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi