Czarny1332_exe 0 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 1. Twój Nick: Czarny1332_exe 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: patus 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_0:0:144048364 5. Data i godzina zdarzenia 06-01-18 19:44 6. Mapa: jb_august_2k17 7. Opis sytuacji: patus dal nam do przejscia parkura przeszlem i poszlem z drugiej strony portaly i nie dalo mi penisa i 2 typ przeszedl i dalo mu penisa. czesio muwil ze nie przeszlem i patus mnie zabil nastempna runda czesio muwil ze klamal, mial mi dac fd za Fk wydal polecenia i poszlem i zabilem go bo nie dal fd dal komus imnemu pisalem !fk miales dac mi fd, orzywil poszlem do ct i zabilem go dostalem bana na 1 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): Czesio playdemo auto-20180531-1927-jb_august_2k17_v1c.dem Czesio swiadek 9. Wynik/numer rundy/czas: 2 osoba przeszla widac to na podjum sama gura 1 nizej 2 jeszcze nizej 3 widac ze jest na 2 a ja bylem na 1 0:1 minuta 12:59 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 5 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2018 Odrodziłem cię żeby dać ci FD a ty po odrodzeniu się zbuntowałeś więc nie wiem o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Tak jak Czesio napisał Zostałeś odrodzony pomimo tego, że nadużyłeś fk, a następnie zbuntowałeś się po odrodzeniu, więc ban jak najbardziej słuszny Co do skargi Czesio mógł oszukać CT mówiąc, że nie przeszedłeś climb'a jako pierwszy Miałeś dostać fd, ale postanowiłeś się zbuntować, więc o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi