YEBUT 6 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Nick: DarkWolf aka Cosmic 2. Imię: Samuel 3. Wiek: 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak, lecz tylko przez przelew 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/713270 8. Parę słów o sobie **: Jestem spokojną i bardzo miłą, lecz stanowczą osobą. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gdyż po przerwie mi go odebrano,a wracam już na stałe 10. Steam_ID: STEAM_1:0:207977399 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 2 do 5 godzin. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze, w godzinach wieczornych a, w weekendy, zależy 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1791 godzin. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak posiadałem już admina Edytowane 9 Czerwca 2018 przez YEBUT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Nie. Kolejny, po jednym dniu gry, składa podanie na admina. Do tego podanie rozpisane, jakby palce Cię bolały. A dowód na aktywność podsyłam niżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Prawie zerowa aktywność. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi