Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Bardzo przepraszam za opóźnienie! ;c Kolejną nominowana osobą jest @_Hades Zapraszam do zadawania pytań! Korzystając z okazji chciałabym przypomnieć o szybkiej rekrutacji na redaktora. Każde podanie mile widziane. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Tak na dobry początek [P] Jak masz na drugie imię? [P] Wolisz kobiety czy facetów? [P] Jakie miejsce chciałbyś odwiedzić najbardziej? [P] Ulubiona książka? [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [P] Jak ma na imię Twoja najlepsza przyjaciółka/przyjaciel? [P] Lubisz się uczyć? [P] Jesteś nieśmiały? [P] Dobrze wspominasz przeszłość? [P] Lubisz swoją szkołę i zawód? [P] Gdybyś miała możliwość przeprowadzenia się do dowolnego miasta w Polsce, to gdzie by to było? [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [P] Często używasz wulgaryzmów? [P] Co byś chciał w sobie zmienić? [P] Kochasz mnie? [P] Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu, co by to było? [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [P] Jakie są Twoje pasje? [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie? [P] Jaka jest jedna rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [P] Jaką jedną postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? [P] Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? [P] Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [P] Jaka była najgorsza fryzura, jaką kiedykolwiek nosiłeś? [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [P] Jakie zwierzę chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [P] Gdybyś miał przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? [P] W jakim fikcyjnym miejscu najbardziej chciałbyś się znaleźć? [P] Nie zabijesz mnie, prawda? [P] Pozdrowisz mnie ładnie, hmmm? [P] Buźka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi