Fidram 26 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nick : FidramLink do SSów : BRAK! CZYTAĆ! ADMINI NIE WYPOWIADAJCIE SIĘ. POZWÓLCIE SPRAWDZIĆ LOGI H@ / J@ ALBO KOMUŚ Z WYŻSZYCH MIEJSC. SCREENÓW NIE MAM NIGDZIE TAKŻE SPRAWDŹCIE LOGI! LOGI! LOGI!Wycinek z konsoli : AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na forum'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Your IP: '83.22.58 Serwer : procod PROSZĘ O SZYBKIE SPRAWDZENIE LOGÓW I O DANIE MI UB JEŚLI MAM RACJĘ. FART. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 HapajKule - Masz 24h na wstawienia demka. Jak upłynie 24h a będzie brak demka , UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 24h mam czekać? no kurde... On nawet na forum nie zagląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Z TEGO POWODU ŻE ADMIN NIE WYPOWIEDZIAŁ SIĘ W CIĄGU 24H WEDŁUG REGULAMINU POWINIENEM DOSTAĆ UB A ADMIN POWINIEN ZOSTAĆ UKARANY. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 w amx bans nie ma twojego bana. sprawdz czy mozesz wbic na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Możliwe że nie ma bo mam zmienne ip. Ale nie wchodziłem na serwer bo nie chce żeby było że gram na aktywnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 24h upłyneło - Brak dowodów więc UB.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi