_Hades 60 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 [P] Jak masz na drugie imię? [O] Krzysiu [P] Wolisz kobiety czy facetów? [O] Oczywiście że kobiety. [P] Jakie miejsce chciałbyś odwiedzić najbardziej? [O] Wielki Kanion Kolorado [P] Ulubiona książka? [O] Seria Więzień labiryntu [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] Siedmiomilowe trampki [P] Jak ma na imię Twoja najlepsza przyjaciółka/przyjaciel? [O] Raczej ciężko kogoś wybrać. [P] Lubisz się uczyć? [O] Nie. [P] Jesteś nieśmiały? [O] 50/50 [P] Dobrze wspominasz przeszłość? [O] Tylko do pewnego momentu. [P] Lubisz swoją szkołę i zawód? [O] Ujdzie [P] Gdybyś miała możliwość przeprowadzenia się do dowolnego miasta w Polsce, to gdzie by to było? [O] Hmmm... Trudne pytanie. [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [O] Wygląd, charakter tuż za nim. [P] Często używasz wulgaryzmów? [O] Zdecydowanie zbyt często. [P] Co byś chciał w sobie zmienić? [O] Motywację, której mi brakuje :/ [P] Kochasz mnie? [O] Zgadnij [P] Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu, co by to było? [O] Na pewno bym bardziej uważał na ręce, trzy razy już przyciąłem palce. [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? [O] Myślę, myślę i chyba nic nie wymyślę [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Heh, wygrać w lotto, ciut materialista ze mnie, wiem. [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [O] Mojego tatę, za to że potrafi sobie ze wszystkim poradzić. [P] Jakie są Twoje pasje? [O] Rower to moja pasja, czysty spontan, jadę przed siebie i nawet nwm gdzie. [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie? [O] Każdy paintball, na którym byłem. [P] Jaka jest jedna rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [O] Żałuję że nie uważałem na ręce. [P] Jaką jedną postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? [O] Nie kojarzę czy jest ktoś taki. [P] Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? [O] Piątek, weekendu początek! [P] Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? [O] Wspiąłbym się na jakiś słup wysokiego napięcia żeby zobaczyć co stamtąd widać. [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [O] W końcu bym się porządnie wyspał. [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Paintball i rower. [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Prezenty były dobre ale wiem czy któryś zasługuje na miano najlepszego? [P] Jaka była najgorsza fryzura, jaką kiedykolwiek nosiłeś? [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] Gwiezdne wojny XD [P] Jakie zwierzę chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Nie chciałbym jakiegokolwiek zwierzęcia trzymać w domu. [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [O] Nie poznałem ludzi z tego forum, także na razie odpowiedzi nie znam. [P] Gdybyś miał przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [O] Kto umarł ten nie żyje, nie zmieniałbym tego. [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? [O] Sorka, ale tu nic nie wymyśle [P] W jakim fikcyjnym miejscu najbardziej chciałbyś się znaleźć? [O] Wiem na pewno w jakich miejscach nie chciałbym się znaleźć [P] Nie zabijesz mnie, prawda? [O] Nie znasz dnia, ani godziny [P] Pozdrowisz mnie ładnie, hmmm? [O] *ładnie* Pozdrawiam [P] Buźka! [O] ☻ Nominuję @Donozor 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi