FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Fresh 2.Nick admina/gracza który zawinił: 3lectro 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 18:15 8 kwietnia 2013r. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Logi 6.Opis sytuacji: Wbijam na server, ogarniam, ogarniam i 3lectro robi vote czy zmiana, wyszło że chcą zmianę. Zrobił vote o treści "zmiana na assalta?" Wyszło NIE. 2 razy robił vote na jaką mape ale głosowania były Nieudane. 3lectro tak se zmienia mape i na czacie pisze "ADMIN zmienia mape na de_kabul" ( Na 100% było 2 razy jak robił vote głosowanie Nieudane ! ) . Admin zmienia mapę bo mu się ta oto podoba. Proszę o odebranie mu jakiś flag lub admina. P.S : A tak wgl. kto dał mu admina ? , niema go na liście adminów ProCod. P.S : Pisałem szybko więc jak są jakieś błędy ort. to przepraszam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To pasuje odebrać flagę na vote i zmianę mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 a chwile wczesniej co minute zmienial mape na ta sama bo inni perki dobre mieli..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Tutaj daję 2 dowodzik na odebranie mu admina Link : http://www.speedyshare.com/x5BGq/console.bmp Później pisał jeszcze że ma nas gdzieś i ten server, i sami że byśmy se go ogarniali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No ja jestem za tym aby odebrać mu adma bo innej opcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 ja Proponuje każdemu adminowi zabrać flagę na zmianę mapki , jest przy koncu vote i sie wybiera mapke,,, tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 To co mówi kolo bardzo mi odpowiada. I jeszcze moglibyście wprowadzić komende /votekick i wybiera sie przyczyne np. AFK na 5 minut i tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Jestem za odebraniem admina bo to już przesada naprawdę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Też jestem za tym aby mu odebrać admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 No i proszę 3 dowód Link : http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/6397-ub-snajper-x6-d-komedia/ Jestem za odebraniem mu admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Utrata admaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi