KamrauZiom 5 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Esqul 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: Sklejek 4. Steam_ID/GameMe oskarżonego: nwm gdzie znaleźć 5. Data i godzina zdarzenia: 06-11-18 20:08 6. Mapa: deathrun_aztecan_csgo_v1 7. Opis sytuacji: Byłem na serwie napisałem na chacie "Skl***k to mientka faja" i dostałem bana za obraze administracji. Gdy się piszę Skl***k to może przecież chodzić o np. nick Sklebek. 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): screeny Edit: Sklejek a skąd wiesz że chodziło o cb ja znam 3 innych typów którzy mają nick Sklejek Edytowane 11 Czerwca 2018 przez KamrauZiom 1 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Kolego nie udawaj cwaniaka bo ci to dobrze nie wychodzi Sprawdziłem sobie chat i widziałem jak dałeś sobie nametag - Sklejek to mientka fajka Poza tym Jak piszesz Skl***k jest to prawie wiadome , że chodzi ci o mnie Pozdrawiam Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Sklejek 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Troszkę nie rozumiem czemu pisałeś skargę. To co napisałeś na chacie to ewidentna obraza admina i zostałeś słusznie zbanowany. Odrzucam. Ps. Ile razy można do ciebie mówić żebyś nie pisał na kolorowo na chacie? Mam już dosyć tłumaczenia ci, że nie możesz tego robić, następnym razem dostaniesz bana bez ostrzeżenia. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezuss1337 38 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi