Andre 459 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zastanawiam się czy kupić steama . Wypowiedźcie się na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 TAK Ponieważ mniej razy SS będziesz wstawiać i gracze/admini będą wiedzieć że nie grasz na czitach, i wiele, wiele więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Steam daje Ci możliwość grania esl , mixów, mieć swój klan lub w nim być i tak dalej. A co do czitów to nic nie wiadomo. SS można robić jak i NS'om jak i Steamowcom także jak grasz bez czitów to nie ma różnicy. Ja gram na ns i mi się podoba. Steam mi ukradli, a jak odzyskałem to były bany na grach nawet tych, których nie mam także zastanów się poważnie Szczerze to wolałbym sobie gieta kupić a nie steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi