1Do 0 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Chciałbym zaproponować,abyście dodali nową Propozycje na Forum. Propozycja ta wygląda następująco : Można dołączyć do domeny Cs-Classic swój własny serwer lecz żeby dołączyć trzeba podać : Wiek : Imię : Tryb Serwera : GT Serwera : Strona na której założono serwer : Składka : Wiem,że dużo daje propozycji lecz chcę pomoc Cs-Classic'owi. Myślę,że rozpatrzycie moją propozycję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Nie przyjmujemy serwerów z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi