vaaS 948 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Twój nick: TGM Nick oskarżonego: cianek. SID oskarżonego (komenda status):- Godzina i data przewinienia: 06/15/2018 - 14:01:09 Opis sytuacji: Nadużywa admina - straszy graczy kiedy ktoś mu zwróci uwagę, nie reaguje na zgłoszenia. Dowody (demo, SS, świadkowie): Wystarczy sprawdzić logi, podałem dokładny czas, jeżeli będą potrzebne mam też SS'y. Uwagi (opcjonalne): Fajny admin, nie polecam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Też chce zobaczyć gdzie straszę graczy, nie zareagowałem na zgłoszenie ponieważ przeglądałem w tym czasie forum, nie martw się gość dostał bana za ucieczkę. A moja sytuacja z 1dobrasil zobacz ją sobie bo też napisał skargę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Sprawdziłem logi Sprawa wygląda tak, że napisałeś "cytuję" "ucieczka z TT a admin gowno robi" - można inaczej to ująć prawda? Cianek odpisał Ci to samo co podał w odpowiedzi wyżej. Co do straszenia to niczego takiego nie zauważyłem. Jeżeli chodzi o sytuację z 1Do to w jego skardze napisałem coś na ten temat. Prowokacja z jego strony i upomnienie słowne od Cianka. Dawał mu szansę a on dalej swoje - dobre zachowanie admina. Było coś co mi się jeszcze nie spodobało ale nie będę wyciągał brudów na forum. Serwer nie upadł. Odrzucam i zamykam. I proszę, uspokójcie się bo to nie ma sensu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi