Abelto1337 1 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 witam wczoaj okolo 21 dotalem bana zaa wh , nie zrobiono mi zadnych ssow ani demka Nick: AbeltoLink do SSów: nie posiadam poniewaz nikt mi nie zrobil ani demka ani ssowWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Abelto zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: wh Koniec Bana: 16-06-2018 17:42 Serwer: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIPSerwer: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIPLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:57941053&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @Guci0 Demko proszę i rozpisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guci0 3 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam po obejrzeniu jeszcze kilka razy demka stwierdzam o moją pomyłkę przez przypadek zbanowałem tą osobę co nie trzeba Więc przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi