Nikotyna 77 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 1. Serwer: DeathRun2. Nick: Nikotyna3. Imię: Michał4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Może 8. Czas spędzony na forum: 6 dni 5 godzin 10 minut i 32 sekundy9. Opisać siebie: Miły,sympatyczny,pomocny,ogarnięty 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ostatni zaczełem więcej grac na serwie wieczorkiem dla relaksu to dlaczego nie miało by być z tego pożytku 11. Linki do reklam: Jutro jak przyjdę ze szkoły to zrobię kilka 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam jak narazie Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania Tutaj będę odpowiadał aby nie robić tzw. spamu w podaniu -Idiots jak napisałem reklamy jutro będą o 15 -Maniek To ze mam admina na Pro Cod to nie znaczy ze nie mogę mieć i tutaj niektórzy maja na 3 serwerach Kolejna sprawa UbTeam przynajmniej raz dziennie sprawdzam czy są podanie na ub wiadomo ze nie będę się bił aby rozpatrzeć jakieś podanie ... -Dzięki NuQe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Bez reklam adma nie ma(reklamy do 24h jak się nie mylę). Wszyscy znają już moje zdanie, lecz można dać termin próbny(do 2 tyg.) jak się spiszesz na stałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 zdecydowanie na NIE: masz admina na codzie masz ubteam któremu poświęcasz mało czasu i ludzie czekają na ub brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 NA TAK -amx -wiek Tylko te reklamy zrób !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nie mam zdania mozesz nie ogarnac 2 adminow i UB ale wymagania (poza reklamami ) spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Nikotyna NIE z powodu ze nie ogarniasz do końca support UB.A jak do tego dojdzie admin, to będzie kompletna olewka.Kolejny powód, wchodzisz na serw i już chcesz adma. Pograj min. tydzień na serwie a potem podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> na prośbe autora<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi