lybax77 0 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: L(y)BaLink do SSów: Przeszukałem folder z cs wzdłuż i w wszerz i mimo to nie moge znaleść ssPowód Bana: multihackKoniec Bana: 17.06.2018 20.36 Wycinek z konsoli(bez IP)*: Odłączono: Ł(y)Ba zostałeś zbanowany na serwerze!Serwer: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIPLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:105072002&advType=steamid&Submit Edytowane 19 Czerwca 2018 przez lybax77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Drogi użytkowniku proszę żebyś zastosował się do wzoru który znajdziesz poniżej ponieważ UBTeam nie rozpatrzy twojego odwołania i życzę powodzenia Wzór: Nick:Link do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer:Link do bana: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 @K3ndinh0 miałeś mi demko podesłać i co? Zapomniałem obejrzeć. Rozpisz mi tu, w których rundach i sprawdzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi