hdy 24 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Cześć! Co sądzicie o tym żeby zamiast grać mecz do 12 zagrać normalnie do 16 i zmienić tryb na tryb turniejowy ? Moim zdaniem było by to lepsze i przyjemniej by się grało. Zapraszam do dyskusji Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Majkel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jest oddzielny dzial do propozycji i padala ona juz wiele razy, zajrzyj tam co na ten temat sadzili ludzie wraz z opiekunami, wg mnie nie potrzebne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Czytaj ze zrozumieniem i przeglądaj bardziej dany dział, bo ja nie ma zamiaru przenosić twoich bezsensownych tematów. Co do rund, to miałam zamiar je zwiększyć. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi