Tomczysław 0 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Twój nick: Tomus^^ Wiek: 15 Kilka słów o Tobie: Jestem Tomek lubie grac w pilke i w cs'a 1.6 Dlaczego starasz się o tę funkcję?: poniewaz jestem czlowiekiem ktory szybko sie zaprzyjaznia i szmieszny moge rozmieszyc niektorych graczy dla zabawy jak beda nowi gracze to napewno im pomoge Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak bardzo duze Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8 Staż w grze: no jestem codzinnie Link do Twojego GameTrackera: nie moglem znalezc Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 4 h Czy uiścisz składkę adminowską?: Nie poniewaz nie rozumiem skoro mam pomagac serwerowi czynic go lepszym to dlaczego mam dac skladke a pozatym widze ze forum i serwery sa w dobrym w stanie nie widze wiec dlaczego mam placic za to 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Konto pod podanie, na forum jestes od 40 minut, malo postow Na serwerze rozegrales lacznie (uwaga) 38 minut Skladka to tez pomoc Przeczytaj regulamin i wymagania bo na takie podania bede reagowal mocniej. To uwaga tez do przyszlych kandydatow. Odrzucam Edytowane 20 Czerwca 2018 przez VORDEN literowka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi