xeon 0 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Jestem osobą która ma problemy i nie przeszłem jeszcze tak dokońca mutacji. Mam na imię Dominik. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce pomóc. Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. No i jak by to powiedzieć w jednym zdaniu jest BAŁAGAN NA SERWIE. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 8/10 Staż w grze: na tym serwerze miesiąc ale co chodzi o serwery deathrun 2lata z przerwą Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/xeon/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 A to nie tak że podanie można złożyć dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Podanie raz na tydzień z tego co się orientuje -konto pod podanie -każdy twój post jest podaniem NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 18. Podania na admina, moderatora, grafika, redaktora można składać tydzień po zamknięciu naszego ostatniego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi