Pancio. 218 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) Pozwolenie otrzymałem od @Kasia! Ponieważ za pierwszym razem się nie udało to spróbujemy jeszcze raz. Postanowiłem utworzyć drużynę e-sportową, która będzie reprezentowała naszą sieć. Jeśli chodzi o turnieje/mecze to po ogarnięciu wszystkiego cała drużyna będzie ustalać jaki turniej rozegrać. Jeśli jesteś chętny to wypełnij ten wzór: Nick: Wiek: Staż w CS: Preferowana rola w teamie: Ranga: Wymagania: Wiek: +16 Staż: min. 1000h Ranga: MGE Mikrofon i TS albo DC Chciałbym aby drużyna liczyła 6 osób (5 + rezerwowy). Czekam na zgłoszenia Edytowane 23 Czerwca 2018 przez K3ndinh0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAKRZAK 0 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nick : ZAKRZAK Wiek : 16 Staż w CS : 1,500 h w CS 1.6 / 360 h w CS : GO Preferowana rola w teamie : Support , ( Czasem też z AWP zagram ) Ranga : Gold Nova I (Jakaś błędna , jak zagrasz z mną to sam ocenisz jaką powinienem mieć , koledzy się śmieją że mam za niską na ten poziom co gram ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 A co tam i tak nie mam co robic Nick: Ang9lek Wiek: 18 Staż w CS: 1,590H Preferowana rola w teamie: Mnie to tam obojetne co mi dasz to bede gral ale chyba najbardziej Awper Ranga: Mg2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 (edytowane) @Ang9lekprzyjęty jako wyjątek @ZAKRZAKjak narazie rezerwa ale czekaj cierpliwie @ZAKRZAKprzyjęty jako 6, wyślij mi konto steam na pw Edytowane 24 Czerwca 2018 przez K3ndinh0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nick: Son of the Scream Wiek: 16 Sraż w CS: 2200h Preferowana rola w teamie: Co będzie brakować Ranga: Supreme 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 @Son of the Screamprzyjęty, zobaczymy jaki z ciebie supreme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Nick: kolano lokiec Wiek: 17 Staż w CS: Łącznie ponad 2.5k Preferowana rola w teamie: Wszystko oprócz coutch bo albo mi się wydaję albo nie umiem prowadzić gry Ranga: Global, teraz zniknęła 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 @kolano lokiecprzyjęty. Zaproszenie do grupy wysłane. Potrzebna min. jedna osoba z rangą MGE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niyo 0 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Nick: Niyo Wiek: 15 Staż w CS: 2300 h Preferowana rola w teamie: lurker/entry Ranga: lem Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Niyo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 @Niyoprzyjęty na okres próbny. Wyślij mi twoje konto steam na pw. Czekam do końca dnia dzisiejszego na ewentualne zapisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 @Niyo i @ZAKRZAK czekam na wasze konta do 18. Napiszcie mi na pw abym mógł was dodać do grupy. Jeśli nie dostanę ich do 18 wylatujecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi