Lewy 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 AMXMODMENU ! A nie amxx.. Czytajcie dokładnie Imię : Jachu. Nick: Lewy Wiek : 14 Znajomość AMXX[(1/10) : amxmodmenu 10/10 Mikrofon(tak/nie) : MUTACJI BRAK :/ Ale czasami sie odezwe zeby info dac Składka(tak/nie) : niestety nie , wydaje już duzo pieniedzy na 8k Steam/NS : steam Kontakt:: Steam : Lewy | Skype : lewy12237 Dlaczego ty? :: Stara spiewka... Na serwerze 4 cziterów , zero adminów... Zaglądam tam często więc myśle że jak na 8k sie sprawdziłem nie inaczej będzie na serwerze only dd2. Ilość godzin przegranych na serwerze : Niewiem ale dużo. Link do Reklam : http://pilska-strefa.xaa.pl/viewtopic.php?p=2127#2127 http://www.cs-gumisie.xaa.pl/viewtopic.php?p=6238#6238 http://www.cs-badboys.pl/viewtopic.php?p=8955#8955 http://www.osiedlowo.eu/viewtopic.php?p=14703#14703 http://www.egzitdor.pl/viewtopic.php?p=4166#4166 ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - Niestety 14 Nie spelnione ~ Mikrofon(nie wymagane aż tak) - Jest ale mutacji nie mam. Mozna powiedziec ze spelnione ~ Minimum 10 godzin gry na Serwerze -Spelnione ~ Ogar - Spelnione ~ Kultura - Czasami zdarzy sie zabluzgac 1 raz ale to chyba nic zlego - Pol na pol ~ Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Spelnione ~ Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - Spelnione ~ Aktywność na forum - Spelnione jestem codziennie ~ Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Spelnione ~ Reklamowanie Serwerów - Spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na TAK ogarnięty i kulturalny. Tak jak ja nie masz mutacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jak najbardziej na TAK bardzo ogarnięty daje rade na 8k to da rade na dd2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na tak powód up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jestem na tak ; d ogarniety botek ; d i bardzo miły , dobrze sprawuje sie jako admin na codzie to i tu tez bedzie sie dobrze sprawował. A z tym amx nie przesadziłes ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na Tak , tylko jeden minus - składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Też TAK ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na nie (otrzymuję od ludzi skargi że nie ogarniasz adma !) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jeden z najbardziej ogarniętych osób na to stanowisko :] . Semi może pomyliłeś go z sobą xD . Ps. Plox Moderatora o danie warna Michowi , gdyż :http://www.cs-classic.pl/viewtopic.php?t=3399 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja również na tak, często widuję go na serwerze, ale amx 10/10? umiesz pisać pluginy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja Także jestem na Tak. Osobiście nie gram na tym serwerze ale myślę że da radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ja również na tak, często widuję go na serwerze, ale amx 10/10? umiesz pisać pluginy? Nie będę się wypowiadał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na tak / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na tak, nie przejmuj się też nie mam mutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Większość wymagań jest spełnionych, podanie napisane estetycznie i czytelnie (zmień kolor, bo zielony dla moderatorów). Na 8k ogarnia, jest na prawdę bardzo dobrym administratorem i umie utrzymać porządek na serwerze Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Na tak ... A co do tego ze nie ogarnia to nwm ... Musi sie dobrze kryć bo osobiscie tg nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No pewnie ze TAK spoko ziomek z cb jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jestem na TAK powodu UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na TAK ogarnie na 8k ogarnia to i na only ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Na tak czesto grasz i ogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Jasne, że na tak. Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 OK /przyjętypisz pW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi