|Mort| 249 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) pytania @Akane [P] Why you menel? [O] Tak o [P] Od zawsze masz tego sexi pieprzyka? [O] Od urodzenia [P] W skali od 1-10 jak bardzo jestem chory? [O] 10 [P] Wercia or Karolina? ciekawe jak unikniesz tego pytania @Wercia. @Krulova. [O] @Ktoś na pewno [P] Wrócisz kiedyś na jb? [O] Znudził mnie ten tryb [P] A na Dr? ;c [O] Napewno [P] Kochasz jeszcze polara? ;_; [O] Na zawsze w serduszku, ale się obraził :C [P] Który serwer na sieci (oprócz only mirosława) jest najlepszy? ;o [O] DR Pytania od @SnuFFy [P] Dlaczego zdradziłeś Rosję? [O] NIE ZDRADZIŁEM!!!!1111oneone!1one [P] Z jakiego powodu zmiana nicku na Mort? [O] Przez takich 2 typków :# [P] Czemu nie grasz już na jb? [O] Znudził mi się [P] Jaka była twoja najwyższa ranga w CS:GO ? [O] DMG ;d [P] W co grasz oprócz CS:GO ? [O] Fifa 18,LOL, R6S, The division, terraria,brawhalla, cod bo3 ostatnio przeszedłem nowego GOW'a i wiedźmaka 3 ;3 [P] Często krzyczą "łoooo" jak widzą na podkarpaciu samolot? [O] Nie XD przynajmniej nie byłem świadkiem [P] Ile masz wzrostu? [O] 195 XD Pytania od @Wercia. [P] Jak masz na drugie imię? [O] Paweł [P] Wolisz kobiety czy facetów? [O] Żeby życie miało smaczek... Kobiety XD [P] Jakie miejsce chciałbyś odwiedzić najbardziej? [O] Australie albo Machu Picchu [P] Ulubiona książka? [O] Wyjdę na debila bo przeczytałem tylko 1 XD "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego [P] Ulubiona bajka z dzieciństwa? [O] GALACTIC FOOTBALL ❤️ [P] Jak ma na imię Twoja najlepsza przyjaciółka/przyjaciel? [O] Kamil [P] Lubisz się uczyć? [O] Nie [P] Jesteś nieśmiały? [O] I to bardzo 😕 [P] Dobrze wspominasz przeszłość? [O] Nie, wiele błędów popełniłem w przeszłości przez, które prawie straciłem moją przyjaciółkę ;/ [P] Lubisz swoją szkołę i zawód? [O] Nawet lubiłem swoją szkołę ale ciesze się, że już ją opuszczam. Zawód nie wiem czy mi się spodoba, zobaczymy ale wydaje mi się, że tak. [P] Gdybyś miała możliwość przeprowadzenia się do dowolnego miasta w Polsce, to gdzie by to było? [O] Kołobrzeg chyba ;3 [P] Cenisz bardziej charakter czy wygląd? [O] Charakter 😜 [P] Często używasz wulgaryzmów? [O] Czasem xd [P] Co byś chciał w sobie zmienić? [O] Chciałbym być bardziej otwarty ale nie umiem 😜 [P] Kochasz mnie? [O] ta [P] Gdybyś mógł cofnąć się w czasie i coś zmienić w swoim życiu, co by to było? [O] Chyba słowa, które powiedziałem mojej przyjaciółce, niby dalej się przyjaźnimy ale czuje, że to nie to samo 😕 [P] Jeżeli mógłbyś iść na kolację z dowolną osobą żyjącą na świecie, kto by to był? [O] Nie wiem, Emilia Clarke xd [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? [O] Chciałbym kiedyś wyjść z szatni i z orzełkiem na piersi reprezentować Polskie w Piłce ręcznej lub nożnej lub zdobyć mount everest [P] Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz oraz za co? [O] Może nie cenie go jako osoby ale cenie sobie bardzo rade jaką dostałem od mojego opiekuna z kolonii 2 lata temu ;3 [P] Jakie są Twoje pasje? [O] Podróże, Piłka ręczna [P] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie? [O] Chyba moment kiedy poznałem moją przyjaciółkę [P] Jaka jest jedna rzecz, której nie zrobiłeś w przeszłości i tego żałujesz? [O] Żałuje wielu rzeczy, które ZROBIŁEM, nie pamiętam, żebym żałował czegoś czego nie zrobiłem ;] [P] Jaką jedną postać z przeszłości chciałbyś poznać osobiście i móc z nią porozmawiać? [O] Hmmm chyba Jan III sobieski XD [P] Jaki jest Twój ulubiony moment w ciągu Twojego standardowego tygodnia? [O] trening ręcznej ;3 [P] Gdyby to był Twój ostatni miesiąc życia, co byś zrobił? [O] Powiedziałbym kilku osobom co o nich myślę, podziękował za to, że byli oraz spędziłbym z nimi jak najwięcej czasu [P] Jeśli mógłbyś w ogóle nie spać, co byś zrobił z zaoszczędzonym w ten sposób czasem? [O] Nadrobił seriale, które chciałem oglądać ale jestem leniwy i tego nie robiłem xd [P] Jakiemu hobby byś się poświęcił, gdyby czas i pieniądze nie miały znaczenia? [O] Może skoki ze spadochronem? [P] Jaki był najlepszy prezent, jaki kiedykolwiek dostałeś? [O] Nigdy nie cieszyłem się z prezentów. Dla mnie liczy się po prostu czyjaś obecność [P] Jaka była najgorsza fryzura, jaką kiedykolwiek nosiłeś? [O] o jejku, chyba jeżyk XD [P] Czy jest coś, za czym wszyscy szaleją, a ty nie przepadasz? [O] Fortnite XD [P] Jakie zwierzę chciałbyś mieć w domu, gdyby nie było żadnych ograniczeń? [O] Pande XD [P] Kogo chciałbyś spotkać z forum? [O] hmm @Krulova. @Ktoś na pewno @Akane @Ang9lek @Wercia. @Peter @Kasia! @Miverse @eqk i w sumie jest jeszcze kilka osób :d [P] Gdybyś miał przywrócić do życia jednego zmarłego muzyka, kto by to był? [O] Avicii [P] Opiszesz mnie w 5 słowach? [O] Pieróg, atencjuszka, pomocna, miła i spoko [P] W jakim fikcyjnym miejscu najbardziej chciałbyś się znaleźć? [O] KEAR MORHEN w pokoju z początku Wiedźmina 3 ❤️ [P] W wykonywaniu jakiej pracy byłbyś zupełnie do niczego? [O] W Kosmetyce XD [P] Gdyby dało się zamienić dowolną aktywność w konkurencję olimpijską, to w czym miałbyś szansę na medal? [O] Siedzeniu na dup*e [P] Jaką umiejętność chciałbyś opanować do perfekcji? [O] chyba retoryki [P] Jaka byłaby najbardziej ekscytująca przygoda, w której chciałbyś wziąć udział? [O] Wyprawa na mount everest ❤️ [P] Gdybyś miał być drinkiem lub napojem, jakim byś był? [O] Woda źródlana [P] Gdybyś miał być zwierzęciem, to jakim? [O] Koala, nic tylko siedzieć na drzewie i wpierdzielać bambusa [P] Kolekcjonujesz coś albo kiedyś kolekcjonowałeś? [O] Nie XD [P] Jakie ludzkie nawyki najbardziej Cię wkurzają? [O] ŻE KTOŚ ODCZYTUJE NA MESSENGERZE WIADOMOŚĆ ALE JUŻ NIE ODPISZE XD [P] Gdybyś mógł mówić jakimś językiem, którego nie znasz, jaki by to był? [O] Hiszpański [P] Jaki był najlepszy koncert, na którym byłeś? [O] RETO EDIT TOUR 02.02.2018 RZESZÓW KLUB VINYL ❤️ [P] Jaki jest/był najlepszy serial, jaki oglądałeś? [O] Nie oglądałem jeszcze żadnego xDDDDDDD nie chciało mi się ale najbardziej chce zacząć oglądać Gre o tron [P] Gdybyś był skazany na śmierć, o jaki ostatni posiłek byś poprosił? [O] Jak umierać to nie o pustym żołądku, Kebab na cienkim, baranina sos ostry [P] Jakie małe rzeczy najbardziej poprawiają Ci humor? [O] 1g xd [P] Jaki program telewizyjny powinni natychmiast ściągnąć z anteny? [O] Nie wiem XD nie oglądam telewizji [P] Czy masz jakieś zainteresowanie, na którego temat większość ludzi nic nie wie? [O] Tak :# i lepiej, żeby tak zostało :# [P] Jaki jest według Ciebie najprzyjemniejszy zapach? [O] Jak się wychodzi na pole po deszczu ❤️ [P] Jakie było najpiękniejsze miejsce, które w życiu odwiedziłeś? [O] Zakopane [P] Na wakacje wybierasz morze, góry czy miasto? [O] Góry ❤️ @eqk [P] Jakie jest twoje ulubione miejsce w tym mieście? [O] Że moim? Jeśli tak to chyba Stadion xd [P] Jaka była najgorsza restauracja w której byłeś? [O] Rzadko jadam w restaruacjach, praktycznie wcale xd [P] Jaki jest twój ulubiony sposób tracenia czasu? [O] Słuchanie muzyki. Fajnie leci czas wtedy :# [P] Czy masz jakieś zwierzę? Skąd się u ciebie wzięło? [O] Niestety nie :C [P] Jaka jest najlepsza i najgorsza rzecz związana z twoją pracą? [O] Nie pracuje elo XD [P] Bez jakiej rzeczy nie wyobrażasz sobie życia? [O] Bez telefonu. Wszędzie gdzie ide musze go mieć przy sobie XD [P] Czy miałeś kiedyś okazję przemawiać przed dużą publicznością? Jakie to uczucie? [O] Tak, nwm normalne. Nie czułem różnicy w przemawianiu w klasie a przed 200osobami xd [P] Na jakie strony w internecie najczęściej wchodzisz? [O] ( ͡° ͜ʖ ͡°).... yyy Facebook xd [P] Jak często przeklinasz? [O] Czasem xd [P] Jaki jest najdziwniejszy przesąd czy wierzenie z jakim się spotkałeś? [O] Chyba te wszystkie łańcuszki na fb [P] Wolisz kino czy oglądanie filmów we własnym domu? [O] Do kina tylko ze znajomymi a tak to w domu [P] Jaki znany film za którym wszyscy szaleją jest według ciebie do niczego? [O] Nwm [P] Po jaką muzykę sięgasz, kiedy nie masz pomysłu czego posłuchać? [O] Rap XD [P] Uprawiasz jakiś sport? Kibicujesz jakiejś drużynie czy zawodnikom? [O] Piłka ręczna. Nie kibicuje [P] W jaki sposób lubisz podróżować? Sam załatwiasz wszystko, czy wolisz, kiedy zajmuje się tym biuro? [O] Zajmuję się tym biuro xd [P] Jaka jest najgorsza rzecz, która przytrafiła Ci się w podróży? [O] Poza korkami to chyba nic XD [P] Jaka najlepsza rzecz przytrafiła Ci się w podróży? [O] Nie miałem gdzie usiąść w autobusie i musiałem siąść obok 4 dziewczyn starszych o 4/5lat xd (miałem z 12lat XD) [P] Jakie miejsce na świecie poleciłbyś mi do odwiedzenia? [O] Islandie [P] Jaki jest Twój sposób na motywację do pracy? [O] "Jeśli nie zrobie tego teraz, nie zrobię tego nigdy" [P] Kiedy ostatnio zrobiłeś coś po raz pierwszy i jak Ci się podobało? [O] hmm 2 tygodnie temu i nawet [P] Jaki przedmiot powinni usunąć ze szkół? [O] Biologie xD [P] Co znaczy według Ciebie być szczęśliwym człowiekiem? [O] Być sobą mimo, że innym to się nie podoba xd [P] Jak lubisz spędzać wolny czas? [O] Oglądam na YT, gram w gry, słucham muzyki lub idę grać. [P] Co Cię uspokaja? [O] Muzyka [P] Co Cię denerwuje? [O] Wszystkie gry multiplayer XD [P] Co najbardziej cenisz w życiu? [O] Pomimu kilku momentów kiedy się na tym zawiodłem to jednak przyjaźń [P] Gdybyś napisał książkę o sobie jaki miała by tytuł? Jak nazywałyby się rozdziały, które przeżyłeś a jak te, które chcesz przeżyć? [O] Nie mam pojęcia, nie jestem aż tak kreatywny [P] Jaki jest Twój wymarzony dzień? Co robisz, kogo spotykasz, co czujesz? [O] Nie umię sobie wyobrazić jakby taki dzień mógł wyglądać :C [P] Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 5 lat? [O] Nie wiem, nie martwie się co będzie za 5 lat tylko to co jest teraz. Mam nadzieję, że będę zadowolony [P] Gdybyś miał możliwość przenieść się w czasie do jakiegokolwiek momentu zapragniesz, kiedy by to było i dlaczego? [O] Do XXV wieku i zobaczyć jakby rozwinię się cywilizacja ;3 [P] O czym marzysz? [O] Marzę by spełnić swoje marzenia i być zadowolonym w życiu [P] Gdybyś miał wymienić jedno wspomnienie, które jest dla Ciebie najważniejsze, co by to było? [O] nie mam takiego 1 najważniejszego wspomnienia ale wydaje mi się, że byłaby to kolonia na której byłem 2 lata temu ;3 [P] Czy robisz w życiu, to co kochasz i co Cię inspiruje? [O] Tak [P] Mógłbyś opisać siebie w trzech słów. [O] Leniwy, nieśmiały, miły pytania od @K3ndinh0 [P] Co sądzisz o Kukiz 15'? [O] Nie mam zdania xd [P] Czy chciałbyś studiować pudzianologię w Honolulu pod okiem Krzysztofa Ibisza?😂 [O] Czm nie XD [P] W skali od 0 do 1 jaki z ciebie Pudzian? [O] 0,5 XD [P] Czy podoba ci się murzyn z Old Spice'a? [O] Nie podoba ale to jest kozak [P] Jak przeżyłeś pamiętne 4,76 Janusza Korwina-Mikke? [O] Załamany byłem [P] Czy oglądasz Jet Crew albo Borbob TV? [O] Borbob [P] Czy Pudzian ma ciało doskonałe? [O] TAK XD [P] Czy chciałbyś walczyć z Jackie Chan'em w Castoramie, wiedząc że w trakcie walk używa wszystkich dostępnych narzędzi obok siebie i sam Pudzian z Burneiką by ci nie pomogli? [O] Tak [P] Chciałbyś zrobić pranka z Dubielem na Sexmasterce? [O] Może [P] Chciałbyś aby twoim mentor życiowym został Adam Małysz? [O] Czemu nie xD Nominuje @Ang9lek Edytowane 24 Czerwca 2018 przez |Mort| 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 minutę temu, |Mort| napisał: [P] Z jakiego powodu zmiana nicku na Mort? [O] Przez takich 2 typków :# Hmm, ciekawe o kogo chodzi 🙄🙄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 6 minut temu, Ktoś na pewno napisał: Hmm, ciekawe o kogo chodzi 🙄🙄 Ja chyba wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 bedziesz bity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 mogłeś die bardziej postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi