F1kSu 151 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 W pełni kontrolować swoje sny czy Nie musieć nigdy spać? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Sen jest spoko, kocham spać, za każdym razem jak mam chwile to ide w kime, więc móc kontrolować sny ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Wolałbym nie musieć nigdy spać, ponieważ nie lubię snu i jak dla mnie sen to strata czasu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kontrolować sny, tylko i wyłącznie dlatego, że po ciężkim dniu mógłbym się spokojnie przespać, nie myśląc o tym co było. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Kontrolować sny. Kocham spać a tym bardziej śnić o jakiś dziwnych rzeczach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Z dwojga złego lepiej już kontrolować sny. Czasami taka głupota się przyśni, że aż wstyd przeżyć dzień 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Nigdy nie musieć spać Pół życia bym nie stracił ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 I to jest pytanie nad którym muszę się zastanowić. Z jednej strony bardzo lubię spać, ale jak za długo śpię to większość dnia przepada. Zdecydowanie nigdy nie musieć spać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ja tam prawie co nie śpię wgl, więc wolałabym kontrolować sny, bo czasami mam je bardzo, bardzo ciekawe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Kontrola snów, bez dwóch zdań. Zamiast żyć w realu niczym biedak, cebulak, najgorszy z najgorszych Januszy, bym leżał na Karaibach jak Pan i miał wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi