Speak 23 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nick:Speak 2. Imię:Michał 3. Wiek:Dużo lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): tak na 4 bym powiedział 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/531493 8. Parę słów o sobie **:Lubię Grać w tą gre ... 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Aby szerzyć teror i zniszczenie wśród cziteróów 10. Steam_ID:STEAM_0:1:31072198 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:jakieś 10H TYGODNIOWO MINIMUM, 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):rano wieczorem róznie zwykle jednak rano 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:8lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanRayS 58 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dużo tutaj pisać nie trzeba, znam speaka z poprzedniej serwerowni na której też miał admina więc i tutaj się nada. Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentai Bez Kitu 0 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Staż w cs go 8 Lat ciekawe bardzo 🤣🤣🤣🤣 cs go jest od 6 lat . Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 22 minuty temu, Hentai Bez Kitu napisał: Staż w cs go 8 Lat ciekawe bardzo 🤣🤣🤣🤣 cs go jest od 6 lat . Jestem na Tak Może źle przeczytał i połączył staż z cs 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Rekrutacja na admina jest zamknięta odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gokuś 160 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi