F1kSu 151 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zarabiać dużo w pracy, której nie nawidzisz czy Zarabiać mało w ulubionej pracy? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hdy 24 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Hmm ciężkie pytanie ale myślę że zarabiać więcej w pracy której nienawidzę ponieważ miałbym z tego więcej korzyści 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Jest to pytanie podchwytliwe. W zależności dla kogo dużo znaczy ile? Może to być 10k zł? A może być 50k zł. Ja wolał bym zarabiać "mało" w ulubionej pracy, ponieważ pieniądze to nie wszystko. Przyjemność ponad wszystko iks de 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Szczęście, że z tym akurat mi się w życiu układa ale niech będzie: mało w ulubionej pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3M3S 12 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Myślę, że mało ale w pracy w jakiej lubię być, do której będę wstawał z uśmiechem i chęcią do pracy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeitoPL 2 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Temat bardzo kontrowersyjny. ilu ludzi tyle opinie i zdań . Ja osobiście wołałbym zarabiać dużo w nielubianej pracy. Tak pieniądze to nie wszystko, ale bez pieniędzy jesteśmy nikim, miłości czy szczęścia się nie kupić za kasę ale kasa pozwoli się spełniać by być szczęśliwym. Ja osobiście jestem zdania że kasa jest bardzo ważna w życiu może nie najważniejsza jak zdrowie, ale bez kasy nic nie osiągniemy. Szczęśliwy związek czy spełnienie się w pracy nie zapłaci za nasz rachunków nie kupi nam jedzenia, nie pozwoli godnie przeżyć kolejnego dnia, w tym chorym kraju. Proszę o nie hejtowanie mojej odpowiedzi, jest to kwestia poglądów jakie każdy człowiek posiada. Piona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jednak ja jako nihilista wolałbym dużo w pracy znienawidzonej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Mało w ulubionej pracy, nie lubię robić czegoś co nie sprawia mi przyjemności xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi