unumje 0 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Nick: unumje Link do ss : - Wycinek z konsoli : Disconnect: unumje zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: wh Koniec Bana: 30-06-2018 10:20 Serwer: ★ MIRAGE 128TR ★Cs-Classic.pl★ !knife !gloves !ws ★ FREE VIP Odwołania składamy na <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic.pl/</fo Serwer: ^ Link do bana : https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:173838823&advType=steamid&Submit Chciałbym tylko dodać , ze admin , ktory mi dal bana , nie powinien nigdy go miec gralem na serwerze moze 10 minut , po prostu biegalem i zabijalem a ten mi z miejsca dal bana XD ogolnie jest to smieszne bo nawet pewnie nie poszedl na specta i nie sprawdzal jak gram xd po prostu go zabilem a ten sie poplakal i dal bana Nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Polecam zachować zbędne uwagi dla siebie lub formułować je w mniej ofensywny sposób. Czekamy na rozpisanie demka, @K3ndinh0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @K3ndinh0 demko proszę szybciutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unumje 0 Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czy na rozpisanie demka nie ma przypadkiem 24h od wstawienia odwolania? Tak przynajmniej bylo w 1.6 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Nie moglem wczesniej tego zrobic bo mialem wczoraj mecz http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1530346860-1530348600.zip Demko Ogladajac kilkukrotnie demko jednak stwierdzam, ze jest czysty ale mam zastrzezenie Sytuacja ktora wydywala mi sie "Haxowa" byla z rundy 4:6 dla TT kiedy zaczal taniec jak ja to mowie "Taniec A D HD" kiedy wcelowal sie w connector Na poczatku moj obraz nie widzial zebys spojrzal na connect'a. Dopiero po ktoryms razie kiedy wstrzymalem demko, zauwazylem ze jest najpierw wybiegles, spojrzales i wrociles szybko. Zastrzezenie mam takie: Jesli masz vipa to czemu nie kupowales helmu? Przepraszam, ze bez polskich znakow ale cos mi sie zepsulo i nie moge pisac. Ale jednak prosze o kare za kulture. Pozdrawiam i do odbanowania Edytowane 1 Lipca 2018 przez K3ndinh0 Missclick z wyslaniem odpowiedzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 1 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi