schab 166 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Twój nick: Mariola Nick oskarżonego: Pewniak SID oskarżonego (komenda status): macie Godzina i data przewinienia: 16:57:20 Opis sytuacji: Skacze sobie i rozmawiam z kolegami a tu nagle chyc z nienacka banicja za obrazanie na 3 godziny kurde belka Dowody (demo, SS, świadkowie): Maus, Wasyl Uwagi (opcjonalne): no tak srednio bym powiedzial kurde 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl25 229 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Skandal tak samo dostałem bana 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @Pewniak o co chodziło i co się stało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BOR] PEWNIAK 37 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mariola (schab) udawał przez mikro że jest kobietą i robił sobie żarty ale w pewnym momencie trochę go poniosło i ubliżał graczom. 5.24. Obraza gracza/admina - ban 3 godziny; ban 1 dzień; ban 1 tydzień. Dostał najłagodniejszą karę, ponieważ nie trwało to długo i nie zdarzył dokończyć co miał na myśli... Po zbanowaniu Marioli obrażał tym razem mnie DisSkurcycyn (domyślam się że to był Wasyl, ładnie panowie) i również dostał bana na 3 godziny. Bo nie wyobrażam sobie w takim przypadku upominania, kickowania, to by ich jeszcze bardziej nakręciło. Postąpiłem słusznie, a ich zachowanie jest dziecinne i głupie bo na serwerze grają też dzieci, które może nie są święte ale jak mają być skoro starsi koledzy dają im taki przykład? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) 24 minuty temu, Pewniak napisał: Mariola (schab) udawał przez mikro że jest kobietą i robił sobie żarty ale w pewnym momencie trochę go poniosło i ubliżał graczom. 5.24. Obraza gracza/admina - ban 3 godziny; ban 1 dzień; ban 1 tydzień. Dostał najłagodniejszą karę, ponieważ nie trwało to długo i nie zdarzył dokończyć co miał na myśli... Po zbanowaniu Marioli obrażał tym razem mnie DisSkurcycyn (domyślam się że to był Wasyl, ładnie panowie) i również dostał bana na 3 godziny. Bo nie wyobrażam sobie w takim przypadku upominania, kickowania, to by ich jeszcze bardziej nakręciło. Postąpiłem słusznie, a ich zachowanie jest dziecinne i głupie bo na serwerze grają też dzieci, które może nie są święte ale jak mają być skoro starsi koledzy dają im taki przykład? Rozmawiałem z Wasylem i przedstawił sprawę tak, że ktoś go obraził, Wasyl nie chciał być dłużny więc się zrewanżował ale bana dostał tylko on a osoba która go obraziła już nie. Jak było w tej sprawie? ja jeszcze napiszę do Mausa //edit: Sprawa wygląda tak. Bany były słuszne jeżeli chodzi o Was. Jeszcze Grzesiek powinien dostać bana ale go nie dostał i tą sprawę wyjaśnię z Pewniakiem na PW. zamykam Edytowane 30 Czerwca 2018 przez VORDEN 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi