Triggered 0 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 (edited) 1. Twój Nick: Only Hs 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: ☢Poldek☢ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:419066032 5. Data i godzina zdarzenia: około 10:51 02.07.2018r 6. Mapa: jb_hapis_hayati_selim 7. Opis sytuacji: Poldek wyzwał mnie od ,,Dekla'' 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: 8 jak bylismy na Disco Edited July 2, 2018 by Triggered nie dodalem screena 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macieeqq 4 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Poldek wyzywał wszystkich jak mu coś nie pasowało. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pold3k 20 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 nie uważam żeby to było jakoś specjalnie obraźliwe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creativity 113 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Błagam was ludzie nie popadajmy w jakieś chore skrajności. Nie było słowo wulgarne ani żadne tego typu,które mogłoby w jakimkolwiek stopniu Cię urazić. Jak dla mnie skarga jest do odrzucenia,co najwyżej JEŻELI Cię to aż tak uraziło możesz uzgodnić z poldkiem aby cie przeprosil, chociaz dla mnie to i tak parodia jakaś. Niech się jeszcze wypowie opiekun, Pozdro XD 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonWoy 311 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Jeżeli ktoś sobie nie życzy lub nie zna się na żartach, to proszę o nie obrażanie takiej osoby Jako, że to "wyzwisko" jest jakie jest, Poldek otrzymuje upomnienie Następna skarga związana z wszelką zniewagą, obrazą itp. będzie skutkowała dłuższym banem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KonWoy 311 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts