Triggered 0 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Only Hs 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz 3. Nick oskarżonego: ☢Poldek☢ 4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:0:419066032 5. Data i godzina zdarzenia: około 10:51 02.07.2018r 6. Mapa: jb_hapis_hayati_selim 7. Opis sytuacji: Poldek wyzwał mnie od ,,Dekla'' 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): 9. Wynik/numer rundy/czas: 8 jak bylismy na Disco Edytowane 2 Lipca 2018 przez Triggered nie dodalem screena 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieeqq 4 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Poldek wyzywał wszystkich jak mu coś nie pasowało. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k 20 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 nie uważam żeby to było jakoś specjalnie obraźliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creativity 113 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Błagam was ludzie nie popadajmy w jakieś chore skrajności. Nie było słowo wulgarne ani żadne tego typu,które mogłoby w jakimkolwiek stopniu Cię urazić. Jak dla mnie skarga jest do odrzucenia,co najwyżej JEŻELI Cię to aż tak uraziło możesz uzgodnić z poldkiem aby cie przeprosil, chociaz dla mnie to i tak parodia jakaś. Niech się jeszcze wypowie opiekun, Pozdro XD 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jeżeli ktoś sobie nie życzy lub nie zna się na żartach, to proszę o nie obrażanie takiej osoby Jako, że to "wyzwisko" jest jakie jest, Poldek otrzymuje upomnienie Następna skarga związana z wszelką zniewagą, obrazą itp. będzie skutkowała dłuższym banem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonWoy 311 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi