xeon 0 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 nick: xeon Wiek: 16lat Kilka słów o Tobie: Mam na imię Dominik. Kocham grać w cs. A najbardziej lubie grać na serwerach deathrun. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Bo chce pomóc. Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: tak byłem adminem na kilku serwerach Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): 9/10 Staż w grze: na tym serwerze miesiąc ale co chodzi o serwery deathrun 2lata z przerwą Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/xeon/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21:30 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 https://forum.cs-classic.pl/topic/64054-odrzuconepodanie/ Praktycznie kopia to raz Dwa - gt jest zerowe. Trzy 12 minut temu, xeon napisał: POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): 2-4 godziny a w weekendy przeważnie od 10 lub 12 do MAX 21 Czy uiścisz składkę adminowską?: tak POZDRO!!!!!!!! JOŁ!! MAM NADZIEJĘ ŻE MNIE PRZYJMIECIE Co to ma być? XD To podanie wygląda jak żart.. 13 minut temu, xeon napisał: Przeważnie jak admin wychodzi to jest zamieszanie. Każdy obraża, przeklina, i ciągle wychodzi z tt i wchodzi do ct. Adminów jest dużo i praktycznie ciągle jest jakiś na serwerze, z takim GT jak ty możesz wiedzieć co się dzieje na serwerze? Jestem na nie. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi