ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Twój nick:BREMU Wiek:19 Kilka słów o Tobie: Nazywam sie Damian interesuje sie informatyka . Bardzo lubie grac w pilke nozna. Dlaczego starasz się o tę funkcję?:Chcialbym wspomoc serwer swoim wkladem i pomoc adminom w banowaniu cheaterow. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Bylem juz kiedys tu adminem Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):8-10 Staż w grze:Jak o cs na steam mam 550 godzin. A jak chodzi o no steam to kilka lat bedzie^^ Link do Twojego GameTrackera: https://cache4.gametracker.com/player/BREMU/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):12-17 Czy uiścisz składkę adminowską?:Tak 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Grasz niecały tydzień i juz podanie? Zły link do GT to kolejny minus Pograsz niespełna miesiąc i znowu zrezygnujesz albo zostaniesz zawieszony nie wspomnę juz za co... Obecnie jestem na Nie Pograj dłużej żeby pokazać, że zależy ci na tym stanowisku. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 GT jest dobre, nawet bardzo ale faktycznie chyba się pospieszyles z podaniem. Poczekaj jeszcze tydzień, poltora i wtedy spróbuj. No i po wypowiedzi Zygusia również chciałbym się przekonać czy to nie chwilowa zachcianka bo chciałbym mieć pake adminow na dlugi okres najlepiej tych samych co mam. Na chwile obecna odrzucam i zapraszam minimum za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi