F1kSu 151 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Zapomnieć kim jesteŚ czy Zapomnieć kim są wszyscy, których znasz? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Hmm to jest ciekawe pytanie. Wydaje mi się, że wolałbym zapomnieć kim jestem, ponieważ Ci którzy mnie znają przypomnięli by mi kim jestem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Wolałbym zapomnieć i to i to, ale jak już wybierać to zapomnieć o wszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Zapomnieć o wszystkich, mógłbym wtedy w pewnym sensie zacząć swoje życie od nowa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 zapomnieć kim jestem bym mógł poznawać samego siebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Szczerze, wolałabym zapomnieć o wszystkich, zaczęłabym wszystko od nowa i nie popełniła niektórych błędów, jeżeli chodzi o poznane mi osoby przez calutkie życie ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Zapomnieć kim jestem, zdecydowanie. Może bym się zmienił z takiej osoby jaką jestem teraz na lepszą? Kto wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 kim jestem, poznałem zbyt wiele fajnych osób zeby po prostu o nich zapomniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Zapomnieć kim są wszyscy, ponieważ są osoby, które żałuje ze spotkałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi