Wasyl25 229 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Nick:WasylData zdarzenia : 17 godzin temuOsoba/y na którą chcesz złożyć skargę: KasiaOpis Sytuacji : Dostałem warna za to że skomentowałem pod skarga pewniaka bo obraził graczy jako dzbany i napisałem tak " Fajna obraza graczy wbijających na serwer jagby ktoś do ciebie powiedział dzbanie to od razu byś dał bana a ty tak się wyrażasz do graczy?" i za to dostałem warnaDowód : https://imgur.com/a/wJFK3U0 3 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Piszesz wszędzie posty które nie wnoszą nic do tematów, a ty się pytasz czemu? To jest kolejny raz kiedy piszesz posty które są niezgodne z regulaminem, czyli nieodpowiednie. Odrzucam, bo to wiadome. Przeczytaj regulamin i dopiero wtedy możemy rozmawiać. Każdy chyba mnie zna i wie, że jak reaguję to już jest kiepsko. Dlatego,bo ty się nawet zachować nie potrafisz. Nawet na czacie, a w nagłówku czatu zasada najważniejsza. Koniec. Nie mam zamiaru się z tobą użerać, to, że nie potrafisz się prawidłowo zachować nie oznacza, że tak możesz. 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi