aasd 0 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick: aasd Nick oskarżonego: Cziter | Angels SID oskarżonego (komenda status): Godzina i data przewinienia:13:43 Opis sytuacji:Gram sobie i jestem jako tt cziter angels przechodzi mape pisze z osoba ja strzelam kolo niego i dostaje bana za bicie spoza strefy gdzie strzelalem tak jak mowilem kolo niego nie w niego wiec dostalem bana za nic Dowody (demo, SS, świadkowie): mam tylko szczegoly bana http://amxbans.cs-classic.pl/bans/783.html Uwagi (opcjonalne): Ps dostalem bana na 30min poczekam te 30min ale musialem to napisac na forum Edytowane 7 Lipca 2018 przez aasd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) Sprawę już wyjaśniliśmy w regulaminie jest niejasny podpunkt który admin źle zrozumiał, UB możesz grać PS. Juz tlumacze, ze wedlug regulaminu ban sie nalezal o ile strzelales w niego (to sprawdzilbym w hltv) ale to tylko 5min i do konca bana w momencie skargi zostala Ci chyba minuta do UB Edytowane 7 Lipca 2018 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 7 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi