xeon 0 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Twój nick: xeon Nick oskarżonego: Lajsik SID oskarżonego (komenda status): wklejam wszystko co się pojawiło 1623 STEAM_1:0:862109452 6 11:16 15 0 Godzina i data przewinienia: 18:41 08.07.2018 Opis sytuacji: ma on sh (speedhack) i miał on wh (wallhack) sam się do tego przyznał i jak go oglądałem to widziałem to jak tego używał Dowody (demo, SS, świadkowie): świadkowie: (oNe Style) i (Pro100wDupe) potem doszedł (Jestem Ezzem) Uwagi (opcjonalne): 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) hltv nie było, mogliście nagrać chociaż demko to zapraszam świadków PS. na przyszlosc temat nazywamy- skarga nick gracza Edytowane 8 Lipca 2018 przez VORDEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeon 0 Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 20 godzin temu, VORDEN napisał: hltv nie było, mogliście nagrać chociaż demko to zapraszam świadków PS. na przyszlosc temat nazywamy- skarga nick gracza VORDEN ONI NIE CHCA TU PRZYJŚĆ JAK ZOBACZYSZ ICH NA SERWIE TO ICH ZAPYTASZ OK? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 W takim razie temat zamykam a adminów proszę o zwrócenie uwagi na gracza Lajsik. Gdybyś Ty ponownie go spotkał na serwerze i coś zauważył to nagraj mu demko jeżeli nie wiesz co i jak to na priv mogę Ci wytłumaczyć. Na chwilę obecną skargę odrzucam i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi