ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Twój nick:BREMU Wiek:19 Kilka słów o Tobie:Nazywam sie Damian Mieszkam w Lodzi.Bardzo lubie grac w pilke nozna.Tez interesuje sie informatyka Dlaczego starasz się o tę funkcję?Chcialym tez pomoc adminom w banowaniu cheaterow. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak bylem tutaj juz adminem Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):8 Staż w grze:600godzin kilka lat ns Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/BREMU/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):3godzinki lub wiecej Czy uiścisz składkę adminowską?:Pewnie ze tak Edytowane 11 Lipca 2018 przez VORDEN przed linkiem do GT dodałem spacje żeby wyświetliło link 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Na tak Aktywny, ogarnięty, miał już admina, wiek ok. Gt +/- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Miły chłopok ogarnia, gt na +-, miał już admina więc wie na czym to polega. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja jestem na nie, niepotrzebny nam admin na miesiąc... Vorden w tej kwestii ma ważniejsze zdanie, wiec uszanuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jestem na nie. Najpierw piszesz podanie grasz A potem słuch o Tobie ginie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BOR] PEWNIAK 37 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Plusy: W ostatnim czasie często jest na serwerze. Nie łamie regulaminu i przestrzega innych graczy żeby tego nie robili (dba o porządek na serwerze). Zna amx i był już tu adminem. 23 godziny temu, Zyguś napisał: Ja jestem na nie, niepotrzebny nam admin na miesiąc... Przeciwnie, w wakacje przybywa graczy i przyda się każda pomoc, nawet na miesiąc. Od tego jest okres próbny. Nie sprawdzi się, przestanie grać to opiekun może odebrać flagi. Minusów nie widzę... Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Dobra myślę, że więcej opinii nie będzie, a szkoda. Twoje "znikanie" dało mi do myślenia więc obgadałem sprawę z Zygim. Adminów mam sporo... ale jest okres wakacyjny i każdy gdzieś wyjeżdża więc dodatkowa para rąk się przyda. Dałeś słowo, że nie znikniesz i piszę to tu przy wszystkich Im więcej adminów tym większa frekwencja serwera a tak serio to przyjmuję na okres próbny również 2 tygodnie jak i inni. Załapałeś się chyba na ostatnią chwilę bo już więcej adminów nie potrzebuję na razie. napisz pw 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi