s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Poznać datę swojej śmierci czy poznać datę śmierci najbliższej Ci osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Raczej, że datę mojej śmierci. Wiedziałbym kiedy umrę, dlatego jak najbardziej ceniłbym czas. W dodatku w przedostatni dzień, dobrze bym się przygotował. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Poznać datę swojej śmierci,ponieważ wole wiedzieć kiedy umrzeć i żyć na całego niż się przejmować śmiercią bliskiej osoby 😛 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Chciałbym wiedzieć swoją datę śmierci, ponieważ gdybym dowiedział się, że moja najbliższa osoba w niedługim czasie miałaby umrzeć to ciężko by Mi się patrzyło na taką osobę. A swoje ostatnie dni swojego życia mógłbym wyjechać gdzieś w przepiękne miejsce i tam umrzeć. Edytowane 13 Lipca 2018 przez sebb 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) To pierwsze xd Edytowane 13 Lipca 2018 przez Wercia. Następnym razem uzasadnij wypowiedź. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czesio 147 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Wiedzieć kiedy ja umrę, cięzko by mi było patrzeć na osobę, której znam datę śmierci. A tak to mogę spełnić wszyskie moje marzenia przed śmiercią. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Poznać date swojej śmierci. Zawsze chciałem wiedzieć kiedy umrę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 wiedzieć kiedy ja umrę wykorzystałbym każdy dzień na maxa a dzień przed śmiercią od%#^bał coś najgorszego czyli zjadł kebsa xyz z ostrym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi