KYSIUS 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 moj nick : .:KYSIUS:. nick admina ktory zawinil: Pomarancza gracz/admin:gracz data i godzina: 28 listopada, godzina 15:21 dowody: swiadkowie opis sytuacji: Wczoraj mialem ss'y u Pomaranczy wstawilem dostalem ub. Dzis gram normalnie mistrzem mam 1/1 ubilem kilku typa pod rzad z perkiem: Betonowe, i dostalem bana za czity, nawet ss nie zrobil choc wczoraj je mialem, Ogar [ Dodano: 2012-11-28, 15:29 ] Proszę o UB jeszcze, bo on mysli ze jest najlepszy czy cos ? mam oczy diabla i betonowe i umiem grac, niech sie ogarnie ! tyle na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czekam na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No to tak wczoraj wygladallo na to ze grales na czitach wiec zrobilem ci ssy dzisiaj bylem pewny bo ci Celownik latal HLTV prawde ci powie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 masz jakis dowod wogole ? pzdr dla cb mowie ze nic niemam to niemam,gram 5 lat w cs wiec potrafie scoutem trafic w goscia chyba ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No to czekam na wycięte demko z HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 mogl zrobic demko a nie bez podstaw oskarza pzdr, dostane ub czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nom nie nie wstawiłeś demka wiec twój problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 on powinien demko wrzucic z tym niby hltv co mam wedlug jego,nie zrobil demka wiec chce UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jeżeli Admin nie nagrał demka tylko dał bana od razy bez żadnych ss-ów czy dema to jest to jego błąd. Pomarańcza powinien stracić adma za swoją nieodpowiedzialność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 to On wlasnie tak zrobil,bez niczego dal mi odrazu bana, choc nic niemam.Mogl demko nakrecic. To wiec niech mnie teraz odbanuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Dzieci downa odrazu mowie wam ze to HLTV automatycznie robi demo ... Dalem ci bana bo zabijales kazdego jak chciales i to w glowe a celownik biegal ci jak pojebany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Oj .:KYSIUS:. ... grałem na serwie i widziałem Twojego 5-cio letniego skilla , tak się składa że celownik latał Ci po ekranie jak opętany więc nie rób teraz takich problemów . Tak nie w temacie wczoraj o godzinie 23 też Cię widziałem na serwie i tak się składa że byłeś odpalony . :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pomarańcza napisałeś "Dzieci downa" to jest obraza.. a co do Skargi nie słuszna ! + napisałeś "pojebany" Kultura ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 No chyba mam prawo sie wkurzyc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Podaj mi 1 chociaż świadka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Świadki świadkami ... A to nas nie interesuje . Pomarancza powinien dać wyciete demko jak gracz czituje ... Inaczej bd miał UB ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pomarancza, masz prawo ale staraj się ogarniać emocje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 haha to luknij to demko,ogar jestes, mialem ss czysty jestem, a ze cie ubijalem czy tam kilku typow to nie moja wina ze mam dobre perki ^ pzdr dla cb masz dowody ma moje czity? ss nie zrobiles.chcesz rob sb kiedy chcesz ja ci wstawie je,i jesli bedzie widac ze cos mam to mozesz mnie banowac.A tak jeszcze to sie ogarnij czlowieku! tyle [ Dodano: 2012-11-29, 14:54 ] To wiec dostane tego UB bo chce pograc.A nie ze on mnie bedzie banowal bez zadnych dowodow>nie ogarniety admin cos..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Czekam na demko do 19 inaczej UB i admin dostaje ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYSIUS 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 co do tego typka GreeN> nie klam nawet nic Ci to nieda, bo akurat wczoraj o 23 nie gralem bo bana mialem hahah, co za mega klamca ^^ takich to tylko tempic pzdr dla Cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 może nie mam tu za dużego stażu i głupio się wypiwiadac, ale jestem za Pomarancza. tu 3/4 ludzi gra na czitach i nie zawsze admin widzac bezczelne wh/aim nie musi koniecznie robic dema. Trochę zaufania do swoich Adm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Listopada 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Ostrzeżenie,jeszcze 1 i admin wypada.CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi