s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Żyć z osobą, którą kochasz nieszczęśliwie czy żyć z osobą, której nie kochasz szczęśliwie, nie mając prawa odmówić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Chyba najkonkretniejsze pytanie z calej serii. Pewnie sporo osob moglo sie o tym przekonac na wlasnej skorze no ale zyc z osoba ktora kocham nieszczesliwie. A jak to wytlumaczyc? Zielonego pojecia nie mam bo to 'trzeba usiasc i na spokojnie' jest kilka powod ktore mialyby takie same zdanie np. Ci ktorzy nie mogliby patrzec jak ukochana osoba uklada sobie zycie z inna osoba i wiele innych takich powodow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Chyba najtrudniejsze pytanie,ale chyba żyć z osobą, którą kochasz nieszczęśliwie.Dlaczego?Nie mam pojęcia,po prostu wole tą wersje od tej drugiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BOR] PEWNIAK 37 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Odpowiedź jest prosta, żyć z osobą, która kochasz nieszczęśliwie. Na dobre i na złe. Mimo że jest ciągle pod górkę to masz tą osobę która wchodzi na nią razem z tobą i cię wspiera a to dodaje sił. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3M3S 12 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Dobre pytanie, już odpowiadam!!! Więc, wolałbym żyć z osobą w miłości i nieszczęściu, ponieważ i tak bym się cieszył tym, że mnie ktoś kocha, a ja jego, można przeżyć ten pech, wspólna miłością. Żyć z osoba bez kochania się w szczęściu, jak dla mnie bez sensu, niby masz to szczęście, a jednak ci czegoś brakuje. Życie bez miłości to już jak dla mnie, nieszczęście. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hizaszi 63 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Miłość i nieszczęście, zawsze warto walczyć, nie ważnr jak długo:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi