xanax 18 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 1. Nick: ✪ xanax 2. Imię: Dominik 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon : Tak posiadam sprawny i działający mikrofon 6. Składka (tak/nie): VIP kupowany 3 razy (na miesiąc) 7. Link do swojego GameMe : https://classicffa.gameme.com/playerinfo/661823 8. Parę słów o sobie : Nazywam się Dominik, mam 18 lat, mieszkam w Warszawie, interesuje się graniem w Counter-Strike i sportem, w wolnym czasie lubię obejrzeć dobry film 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem : Gram na tym serwerze od dłuższego czasu, miałem chwilową przerwę lecz każdy takiej potrzebuje teraz Powrót Króla!!!! Chciałbym pomóc serwerowi w zwalczaniu plagi cheaterów i toxic playerów 10. Steam_ID: STEAM_0:1:205811179 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h dziennie ale zdarza się że i cały dzień 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W każdych 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: koło 2000-2100h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 + miał admina na serwerze i sprawował sie dobrze + zna dzięki temu SB + znany na serwerze - zniknął na jakiś czas bez rezygnacji czy zgłoszenia przerwy Jestem za krótkim okresem próbnym żeby zobaczyć czy trzyma aktywność, jeśli tak to polecam go 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agent_Baton 215 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 + znajomośc SB + staż na serwerze + znana osobowość - brak powiadomienia o przerwie Za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luqi 17 Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Rozpoznawalny na serwerze + zna się na rzeczy + Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Przyjmuje na okres próbny. Tylko popraw aktywność bo aktualnie jest troche słaba. @xanax zrezygnował na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi