Next! 8 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) 1. Twój Nick: Next! 2. Kto zawinił? (admin/gracz): gracz (w CT) 3. Nick oskarżonego: lurk. 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_0:0:173924984 5. Data i godzina zdarzenia: ok. 18:50 6. Mapa: jb_mountaincraft_v5 7. Opis sytuacji: zostały 3 osoby. Ja pytam się warden(lurk) czy jest zakaz skakania, brak odpowiedzi. Pytam się jescze raz, znowu to samo. Potem po kilku minutach, jesteśmy na zabawie baba jaga. Wchodząc na nią, ppdskoczylem kilka razy, sądząc, że nie ma takiego zakazu. No i zostałem zabity. Mało tego. Gdy wpisałem !fk, dobrym powodem, to odrzucił bez wyjaśnień, zero! Proszę o ponownego bana na CT (ostatni byl perm) 8. Dowody (demo/screeny/świadkowie): no jak macie jakieś gotv to macie godzinę i mapę na górze. A jak skończyłem pisać skargę, to na serwerze, spytałes się czy ta skarga na serio, a potem zacząłeś mi grozić, że napiszesz na mnie skargę, że niby nie ogarniam... 9. (DEMO)Wynik/numer rundy/czas: 9 runda, gdy szliśmy na babe jage EDIT: kurde, mówiłem na voice... Poza tym mogłeś powtórzyć, czy to jakaś obraza? Nie zwalnia cię nic, z tego że odrzuciles fk bez podania powodu. Poza tym założę się że jest dużo graczy którzy za tobą nje przepadają właśnie za takie akcje, bo to nie jedyna akcja Edytowane 18 Lipca 2018 przez Next! 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtkuu! 36 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Jeśli powiedziałem, że jest zakaz skakania i powtórzyłem to nie mam obowiązku powtarzać kolejny raz. Edytowane 18 Lipca 2018 przez Wojtkuu! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bester 19 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Moim zdaniem skarga jest niesłuszna ponieważ : Za takie powody nie powinno pisać skargi Ct ma prawo nie słyszeć lub wyłączony mikrofon dla tt Edytowane 20 Lipca 2018 przez Bester Zapomnialem Putina sr 11 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son of the Scream 74 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) 8.21 Odrzucenie !fk bez wyjaśnienia: Kick z CT lurk ma racje nie musi Ci powtarzać ale to jest jak dla mnie bez sensu. Przydałoby to się również zmienić, ponieważ po jakimś czasie można zapomnieć czy jest dany zakaz ale to już decyzja opiekuna. @Bester lepiej się nie wypowiadaj bo i tak nikt nie wie o co Ci chodzi xD Btw słuszna czy nie dowody muszą być! http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1531930380-1531933500.zip Edytowane 18 Lipca 2018 przez Son of the Scream demo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Niby lurk ma racje,ale warto jednak powtorzyc polecenia gdy Cie o to proszą,więźniowie najzwyczajniej mogą o tym zapomnieć.Ale jednak to odrzucenie fk bez wyjaśnienia na minusik troche.Wypadało by też dodać powód @Bester jakie na nie?Przecież to jest skarga XDD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RozjeżdżamWasSmartem 24 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 ale generalnie ty sie pytales czy jest zakaz skakania to prawda ale po tym jak sie spytales czyli przed przed rozpoczeciem zabawy w baba jage lurk powiedzial "macie zakaz skakania" a po tym jak cie zabil to powiedzial zacytuję "zakaz skakania" wiec nie widze w czym problem to ty powinienes dostac bana za naduzywanie fk no mam nadzieje ze koniec sprawy dzieki elo benc. 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegancki Memek 54 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 W dniu 18.07.2018 o 21:57, Son of the Scream napisał: lurk ma racje nie musi Ci powtarzać ale to jest jak dla mnie bez sensu. Przydałoby to się również zmienić, ponieważ po jakimś czasie można zapomnieć czy jest dany zakaz ale to już decyzja opiekuna. Na tym także polega JB, aby zapamiętać to co musisz wykonywać. Co do skargi to Wojtku nie musiał Ci powtarzać tego - skarga do odrzucenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bester 19 Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 18.07.2018 o 21:57, Son of the Scream napisał: 8.21 Odrzucenie !fk bez wyjaśnienia: Kick z CT lurk ma racje nie musi Ci powtarzać ale to jest jak dla mnie bez sensu. Przydałoby to się również zmienić, ponieważ po jakimś czasie można zapomnieć czy jest dany zakaz ale to już decyzja opiekuna. @Bester lepiej się nie wypowiadaj bo i tak nikt nie wie o co Ci chodzi xD Btw słuszna czy nie dowody muszą być! http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_mountaincraft_v5-1531930380-1531933500.zip @Son of the Scream jesteś hejterem Edytowane 20 Lipca 2018 przez Bester 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Gracz dostał już bana na CT z innych powodów, więc odrzucam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrik 250 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi