Gacek1235 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 chciałem zrobic drugie demko bo pierwsze było za duże i nie mogę wstawic ale już wyszli z serwa . Proszę dajcie im bana boo grają na serwie i all walą hedy i grac sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Kiedy grali na czitach ? (mapa, godzina) Nicki Sie zobaczy HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 byłem przy tym lubie to napewno we wtorek po godz 10 kilka mapek westwood dust 2002 inferno ale on ma zmienne IP bo ma juzz 3 bany... i to jest nieuczciwe bo jest wysoko w ranku dzieki wh sh i aim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja sie juz na lubie to naciołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ale ludzie dowodów niema, dajcie HLTV i godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak wzoruJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi